Jump to content

Bmw x5 e70 2011 problema frana

windows07

Recommended Posts

Salut. Am un bmw x5 e70. AstĂŁzi a trebuit sa merg undeva. O distanta de circa 5 km. Am ajuns. Am parcat și eu aproape de fiecare data ridic frana de mana. Am coborât din mașinĂŁ și stĂŁteam pe lângĂŁ ea, și deodatĂŁ și a auzit un zgomot foarte ciudat, nemaiĂŽntâlnit pana acum. M am speriat dar nu am știu ce este. Ma uitam pe sub mașinĂŁ, nimic. Când sa plec, ĂŽmi apare ca nu pot sa deblochez mașinĂŁ. Puneam mașinĂŁ ĂŽn R, se accelera dar nimic la fel și ĂŽn D. Am citit pe forumuri strĂŁine și am vĂŁzut ca scria undeva ca pot sa deblochez frana. Am deblocat o, mașina funcționeazĂŁ dar ĂŽn bord tot ĂŽmi apare acel semn.

DE OBICEI CĂND RIDICI FRANA, APARE ACEL P CU ROSU, ĂN CAZUL MEU APĂREA P DAR CU GALBEN.

+ ca ĂŽmi apare baterie descĂŁrcatĂŁ. .

Ce este de fĂŁcut?

Ca sa scoti cutia automata din Parking trebuie sa scoti trimul de la schimbator ( bagi degetele fix intre schimbator si trim si tragi de el in sus) apoi o sa observi in loc in care bagi surubelnita din trusa de scule din portbagaj si o scoti din Parking.

Daca ai frana de mana electrica atunci ai probleme cu bateria sau cu alternatorul si urmeaza sa iti apara semnul de "roata dintata" - cutia intra in avarie din cauza tensiunii scazute.

Si ca la orice BMW trebuia sa incepi cu "diagnoza", ai Carly pentru Android cu care citesti erorile foarte repede.

Ăn prima faza. Cum am cumpĂŁrat mașina am observat ca ĂŽmi apĂŁrea uneori baterie descĂŁrcatĂŁ. Am fost la bmw și mi au zis ca ar trebui alternatorul, la un service mi au zis ca trebuie și o bujie schimbata dar dupĂŁ cum știm trebuie schimbate toate. Am zis ca nu e mare chestie și am lĂŁsat o asa. Zilele trecute asa cum am povestit. Am parcat mașina și s a blocat. Am intrat pe net am gĂŁsit http://www.intalnirea BMW-urilor.com/forums/showthread.php?t=350393 și am tras de firul acela și s au deblocat. Masina funcționeazĂŁ acum dar ĂŽn bord tot ĂŽmi apare chestia aia.

Scrie pe google la imagini parking brake failed și apare acolo

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.