Jump to content

suferinta!

compactu

Recommended Posts

pai m am apucat eu sa o spal pe la usi pe acolo ... si am vazut ca era revopsita se cunostea c era si putin gazata ... m am uitat dupa apa si la una si la alta si difera, asta are mici onduleuri prin zonele unde a fost indretata ... nu ma insel, clar este usa veche ...

pai m am apucat eu sa o spal pe la usi pe acolo ... si am vazut ca era revopsita se cunostea c era si putin gazata ... m am uitat dupa apa si la una si la alta si difera, asta are mici onduleuri prin zonele unde a fost indretata ... nu ma insel, clar este usa veche ...

AB sunt niste nenorociti, am avut acum cateva luni un accident cu E46, am primit dauna totala dupa devizul lor. Mi-am reparat masina dupa ce am primit de la casco 75% din suma asigurata si epava. Jumatate din piesele pe care ei au zis ca trebuie schimbate nu au avut nicio problema. Mi-au zis sa schimb pana si macaraua electrica usa fata, radiatoarele ( racire si clima ), insa acestea functioneaza fara probleme. Dupa parerea mea sunt doar niste amatori angajati dupa ureche si mai calc pe la ei doar sa cumpar piese si consumabile.

Edited by CatalinE

descoperire socanta ... am descoperit ieri la tara facand smotru in masina ca nesimtiti de la AB nu mi au schimbat usa :twoup: mi au pus o tot pe aia veche ca noua , indreptata si vopsita ... o sa fac un topic nou ca jur nu las lucrurile asa ...

daca o sa dai jos panoul interior (tapiteria de la usa) cu sigurata o sa-ti dai seama daca a fost sau nu schimbata

off topic: cred ca te-am vazut ziele trecute pe baba novac ?!

Adica ai platit o usa noua si ti-au pus-o tot pe aia veche? E f grav daca e asa. Mai bine verifica inainte de orice cum zice user io's.

Si aia la AB ce ti-au zis? cumva "usa veche am aruncat-o la gunoi, ca n-aveam ce sa facem cu ea... "?

La casco unele companii cer sa li se predea piesa inlocuita, service obligat stie asta si nu arunca nici una din piesele inlocuite pana nu intreaba proprietar / asigurator. De multe ori cine isi recupereaza masina e fericit si nerabdator sa se urce la volan, iar apoi dupa ce trece entuziasmul, cand are timp de bibileala, vede negru in fata ochilor.

Nu vreau sa mai aud de AB & co. Cel putin pt urmatorii 3 ani.

Atitudinea in service de reprezentanta in Romania goneste clienti BMW catre alte marci, nu calitatea masinilor.

La casco unele companii cer sa li se predea piesa inlocuita, service obligat stie asta si nu arunca nici una din piesele inlocuite pana nu intreaba proprietar / asigurator.

Mie cand mi-a schimbat farul la AB dupa centura mi-a dat farul vechi inapoi (are doar o zgarietura superficiala ,iese cu polis)

orice accident este nasol, dar bine totusi ca este numai tabla, si ca nu ai patit tu ceva sau celalalt.

cum spunea lumea, este toat tabla si ea se reface, bine ca ai si casco, asta face mai suportabila suferinta.

suntem toti alaturi de tine. :twoup:

Ce se mai aude ? Ai reusit sa iei legatura cu ei ? La modul serios, un service care se respecta, ofera clientului piesele inlocuite in ambalajele celor noi, fiind obligat, daca nu legislativ, cel putin din bun simt. E drept, mai dificil cu o portiera, dar nu se pot admite asa abateri.

Mult noroc !

Acel stalp daca e nevoie se trage si se aliniaza, usa se poate indrepta bine'mersi, iar repararia nu poate dura mai mult de 4 zile cu vopsit cu tot. nu stiu unde le reparati voi, dar daca aveti vreodata nevoie de table, vi le procur eu, imi pun 100% adaos si tot vor fi mai ieftine decat ce am citit pe aici. Dar la masina asta, reparatia e una obisnuita.

Acel stalp daca e nevoie se trage si se aliniaza, usa se poate indrepta bine'mersi, iar repararia nu poate dura mai mult de 4 zile cu vopsit cu tot. nu stiu unde le reparati voi, dar daca aveti vreodata nevoie de table, vi le procur eu, imi pun 100% adaos si tot vor fi mai ieftine decat ce am citit pe aici. Dar la masina asta, reparatia e una obisnuita.

Deci don't worry;

Edited by bogdan-cta

masina a fost reparata acum un an ... acum este in stare perfecta de functionare ...

am desfacut usa, este aia veche, am sunat la bavaria si ma asteapa la brasov sa se convinga si ei si sa vedem ce este de facut ... postez imediat ce am noutati!