Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sugestii achizitonare BMW E46 328I

How High

Recommended Posts

Buna ziua si bine v-am gasit. Sunt "boboc" pe acest forum si am intrat in contact cu oamenii de aici deoarece, sunt pasionat si vreau sa-mi achizitionez un BMW E46 328I Coupe (193cp) benzina.

Din ce am vazut pe forum, unii membrii mananca de pe jos, asa ca.. am nevoie de pareri bine structurate, nu aiureli, asa ca daca nu aveti intentia de a lua in serios acest topic, prefer sa nu postati. Repet, nu vreau ca discutia sa devieze de la subiectul initial.

Am gasit un bmw e46 328i care in mare parte arata oke (nu este cazan), anul 1999 cu 300.000km. In speranta ca voi gasi proprietari cu acest model de bmw, amabili si dispusi sa-mi ofere sfaturi pentru achizitie:

-Motorul, cei 300.000km ma cam ingrijoreaza, nu as vrea sa apara cheltuieli neprevazute, stim cu totii ca reparatiile la motor sunt costisitoare

-De asemenea as vrea stiu consumul cu exactitate la un 328i

-Costurile de intretinere, taxele, ITP, Casco.

-Anul 1999, este unul bun pentru modelul E46?

http://www.upload.ee/image/5205104/69561320_3_644x461_vand-bmw-e46-328-coupe-193-cp-bmw_rev008.jpg

Specificatiile masinii:

Masina provine din Germania, sunt propietar de 5 ani de zile, km reali , toate schimburile la zi, nu necesita nici`o investitie. Recent schimbat, bucsi POWERFLEX, brate, garnituri, semeringuri, filtre, ulei, conducte frana, discuri, etc.. lista continua..

Ca dotari si imbunatatiri se vede si in poze, pachet ///M complet (bari, praguri, tobe, oglinzi, etc..

- scaune recaro piele electrice - incalzire + memorii

- trapa electrica

- navigatie mica (asa a venit din fabrica)

- magazie 6 cd-uri

- bi-xenon

- angel eyes LED - SMD

- semnalizari LED

- pozitii US-STYLE

- stopuri led

- pedale ///M

- plafon negru ///M

- sistem audio Harman Kardon

- pilot automat

- elemente carbon real

- schimbator piele alcantara BMW Performance

- maneta frana mana BMW Performance

- presuri noi SCHMIEDMANN

- discuri ZIMMERMAN fata + spate

- kiit suspensie Lowtec H9.2 reglabila pe inaltime fata+spate max. 70/60MM

- filtru sport K&N

- bara rigidizare fata Wiechers din aluminiu

http://www.upload.ee/image/5205116/69561320_6_644x461_vand-bmw-e46-328-coupe-193-cp-_rev008.jpg

#Accept orice fel de sfaturi, la ce trebuie sa ma uit mai exact atunci cand achizitonez un astfel de model, critici daca este cazul, toate in limita bunului simt, fara a devia de la subiectul propus. Multumesc!

Edited by How High
  • Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.