Jump to content

ce model?

andrei gras

Recommended Posts

Salutare.fiind aproape imposibil sa citesc toate paginile va pun si eu o intrebare. Ca posesor de bmw dar cu mai putine roti (nu iseta) ci r1200r dohc si cu citeva alte bare mw bcelor oxer in spate spun ca am gasit modelul cel mai bun al lor . Vazind ce inseamna calitatea bmw m-am hotarit ca in 6 -7 luni sa ma apuc sa caut si un bmw cu 4 roti.avind acum un astra j care e un gunoi va intreb pe voi care ar fi un model sa zicem mai bun de serie 3 bmw ? Cind zic bun ma refer la o combinatie de putere ,pret,taxe,an bun ,km putini 5ok,hibe putine.nu am cum sa stiu toate detaliile unei masini cum le stiu posesorii.sa zicem un buget de 20000e. Diesel sau benzina ,4 pistoane sau 6 nu ma intereseaza.mentionez ca vreau sedan din cauza de copil. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca si sa raspunda. Ps :are rost sa ma uit la ab youngcars ,preturile lor sunt aproape duble fata de piata.sau sunt reale?

La 2,5 e mai mic impozitul si e si benzina asta din romania.crezi ca nu sunt reali km?

Vezi ca gasesti mult mai ieftine 325i cu motor de 2.5 benzinar , cel de 325i de 3l e o pacoste la impozit/asigurare si la performante lasa de dorit pentru un motor de 3l/6cilindri dar consuma mai putin si se pare ca e mai fiabil.

Daca faci mai mult de 15000 km pe an atunci dieselul isi are rostul o sa iesi mult mai ieftin la consum si daca ai noroc nu pica nimic grav :D.

Kilometri reali in Romania mai rar vezi spre deloc.

Spui ca vi de pe motor trecerea la diesel o sa te dezamageasca si iti recomand sa ramai la benzinar daca vrei sa urci in turatii ca la r1200r dohc si e cu totul alta senzatie fata de diesel + ca mugetul de diesel e uneori insuportabil pentru un fan benzina.

Deci solutia de sh e clasica germanie. Am fost azi pe la ab .am vazut un 320d .arata bine.nu am facut test .ei zic ca ale lor sunt impecabile dar la asta capota nu se inchidea bine.adica dupa inchidere daca trageai de coltul din fata se ridica vreo 10 cm .iar preturile lor sunt astronomice si nerealiste .mai caut,mai sap. Revin la intrebarea mea ce motor sa imi iau? Vanos simplu ,dublu, sau turbo? Cutie automata sau manuala.ce ani sunt mai reusiti? Ce combinatie de an cutie motor sa caut? Ca sunt multi bani in joc pt o elicie alb-albastra .ca aia sa plateste cel mai mult.

Hai ca daca voi nu stiti atunci cine? Doar nu dealer-ul

Revin la intrebarea mea ce motor sa imi iau? Vanos simplu ,dublu, sau turbo? Cutie automata sau manuala.ce ani sunt mai reusiti? Ce combinatie de an cutie motor sa caut? Ca sunt multi bani in joc pt o elicie alb-albastra .ca aia sa plateste cel mai mult.

Macar hotarastete ca nu putem decide pentru tine, vrei automata sau manuala ,diesel sau benzinar, putere sau consum?

Ia-ți un cel puțin 184 Cp, manual, cĂŁ ești motociclist.

La automatĂŁ schimbĂŁ singurĂŁ, ești oarecum deconectat, ai senzația cĂŁ nu controlezi tu. Ămi place sĂŁ schimb cum vreau, când vreau, ca la moto.

Diesel ți-aș recomanda, cĂŁ sĂŁ nu stai prea des prin benzinĂŁrii și sĂŁ te poți plimba aiurea, așa fĂŁrĂŁ țel, doar de dragul Bmw-ului.

Eu am 320 d, 184 Cp, din anul 2010, are capacitatea de aproximativ 2000 cm.

Cum asigurĂŁrile tot cresc, impozitele la fel, crezi cĂŁ ai ce face cu 2500 cmc sau mai mulți. Mașinuța mea urcĂŁ repejor ĂŽn 200, dar nu prea ai pe unde sĂŁ conduci cu astfel de viteze. Sprinturile le executĂŁ onorabil.

Ți-am povestit despre ceea ce cunosc și ĂŽmi place.

Nu agreez ce e sub 184 Cp, mai vechi de 2010, fĂŁrĂŁ navigație profesionalĂŁ, fĂŁrĂŁ xenon sau piele.

Chibzuiește bine!

• Like 1
  • Downvote 2