Jump to content

accident M3 @ magheru; noaptea asta

teddy

Recommended Posts

aveti poze sau detalii? era un M3 albastru deschis pe latul sensului cu turabo, chiar la intersectia de la romana si niste taxiuri lovite. nu foarte grav, roata dreapta rupta si bara fata la m3, la loganurile taxi cam la fel. agitatie mare, erau si niste reporteri de la antena1...

Avea casco. I-a trimis pe amaratii aia in concediu fara plata.

229368[/snapback]

las' ca si amaratii aia... sa te fereasca dumnezeu sa te iei de unu' din ei, chiar daca a gresit el, ca vin toti cu topoarele... au toti casco pt taxi. le plateste asigurarea si zilele in care n-au lucrat. 50 sau 100 ron/zi, daca-mi amintesc bine.

las' ca si amaratii aia...  sa te fereasca dumnezeu sa te iei de unu' din ei, chiar daca a gresit el, ca vin toti cu topoarele...  au toti casco pt taxi.  le plateste asigurarea si zilele in care n-au lucrat.  50 sau 100 ron/zi, daca-mi amintesc bine.

229458[/snapback]

Nu le plateste nimeni nimic , stai linistit !

lasa ca si amarati aia pe cati trimit in concediu........ imi pare rau de M ca era frumusel dar asta e se repara, bine ca nu a lovit vreo persoana.

229428[/snapback]

Pai am inteles ca unul din soferii de taxi era la spital. Deci a lovit o persoana.

Cred ca era singurul M3 albastru Estoril din tara. O culoare splendida si jante de CSL - minunata combinatie plus - daca imi aduc bine aminte - tobe cu evacuare in sus - discutabil ... In reportajul TV pare usor avariata, cred ca se repara ...

Pacat de M3 dar am ras cand i-a spus taximetristul "va luati masini de sute de mii de euro, invatati sa conduceti", cat despre taximetristii aceia, daca sunt la plan si nu pot lucra, acestia primesc automat concediu pe perioada repararii masinii, fara ca acestia sa primeasca bani sau invers, sa plateasca planul pe zi in continuare catre firma, insa ei primesc salariu la sfarsitul lunii :) . Daca erau independenti, acestia pierd zile de munca, dar statia tot o platesc cu o suma modica de 2-3-4 milioane pe luna (depinde de firma) :) :blink: Edited by aleXpeed

Nu le plateste nimeni nimic , stai linistit !

229503[/snapback]

este asigurare casco pt taxi, stiu sigur, de obicei e cu 50% mai mare ca cealalta, si este asigurare pt rent-a-car, care la unele companii, e cu 100% mai mare. la cea pt taxi, se face un deviz estimativ, si in fct de orele de manopera iti plateste ziua de munca cu 50 sau 100 ron. (de ex. 16 ore manopera = 8 + 8 = 2 zile. 8 ore e ziua lucratoare) asa mi s-a intamplat si mie la rent-a-car, imi plateau pe langa dauna, si zilele de inchiriere cat a stat masina pe dreapta.

mda..."vinovatu'" e un vecin d'al meu..un tip super ok..ne stim de ani buni ca deh sta la o aruncatura de bat de mine..si ce ma miram eu ca nu l-am mai vazut in ultima vreme..imi pare rau pt el..asta a fost intotdeauna "bafta" lui..omu' e pasionat de bmw, de cand il stiu a avut numai M-uri, a inceput cu un E36 M3 de 321CP, superb, piele alba, masina impecabila, tot albastra..si a continuat cu versiunea mai noua..trist, ambele M-uri au avut aceeasi soarta, si sincer in ambele cazuri nu a fost vina lui,el e un tip foarte calculat si prudent mai ales ca stie ce conduce..are CP in sange,nu e un pustiulica care abia a facut 18 ani si i-a luat tasu' bmw..de 7 ani conduce masini de peste 300CP.. :blink: Edited by bimmer_girl

eu i-asi impusca pe idiotii asta care uda strazile si fac noroi ca praful le e greu sa-l mature - traim in RO

230244[/snapback]

Pai asa ar merita. Ca sa nu mai zic ca atunci cand iesi cu masina de la spalatorie in week-end, vrei sa dai si tu o tura prin Buc, prin cluburi, la terase seara si mai ales NOAPTEA peste tot toate strazile sunt ude....inundate de apa si masina se murdareste MAI rau decat inainte sa intriii la spalatorie....incredibil! Daca nu ploua sunt nenorocitii astia si fac treaba sa nu te poti bucura deloc de condus!

Pai daca a mers tare si a alunecat nu e vina lui?

230240[/snapback]

este suficient sa prinda masina cuplu si sa rupa pret de o sec aderenta cu asfaltu ca sa plece de spate..nu ai nevoie de super vit mai ales la un m3..

sa fi vazut azi-noapte au udat non-stop ca idiotii tot centru..niste cretini!n-au nici o logica in ceea ce fac..isi fac si ei planu ..se fac ca muncesc..degeaba mai iti speli masina..

Edited by bimmer_girl

Eu daca vad ca e ud pe jos merg usor...plus ca nu pleaca de spate atat de tare cu DSC on sa fim seriosi :blink: Doar nu lovesti masini parcate ca-ti fuge un pic fundul. Roata aia rupta e dovada ca mergea destul de tare...

Problema asta cu udatul strazilor e foarte deranjanta mai ales la franare pt ca nu e doar apa, se formeaza un fel de mazga si nu te mai ajuta la nimic ABS-ul....d-aia tb mers foarte usor.

da-i in mortii lor cu udatu strazilor... :blink:

parca ar avea intelegere cu spalatoriile...

dai 12 roni la spalat si cand iesi din spalatorie vine gheorghe cu cisterna si mai da si cu apa de-aia din dambovita pe masina... :)

pai sa nu-l strangi de gat?

Nu e de la apa. E de la praful excesiv care este in Bucuresti. De aia se fac masinile varza cand e ud pe jos sau ploua. De ce in Munchen de exemplu masinile se curata cand ploua si nu invers? :blink:

230422[/snapback]

sau la munte ..a plouat la sinaia ..si am avut masina curata dupa ....daca eram in bucuresti era muci

In primul rand faza cu udatul sincer este normal...asa mai curata si ei carosabilul ca altceva nu-i duce capul :D , apoi faza cu taximetristii :D sunt cea mai joasa speta de soferi, ei si cu cei de pe ratb sunt niste infecti, jegosi, si se cred regii soselelor.

Problema cu neamul lu' manivela este foarte urata sunt "uniti" si isi folosesc aceste deprinderi de trib preistoric pentru a intimida si soferii si pe militieni, oricum nu cred ca cei care stau la agatat clienti in piata Romana sunt "parcati" legal :blink: eu stiu ca acolo scrie "parcare taxi 6 locuri" si ei stau cu zecile acolo si pe deasupra incurca si circulatia jegosii.

Iar faza cu Fane bujie care vorbeleste el cu sutele de mii de euro este tipica pentru aceasta rasa de oligofreni numita taximetristi :)

PS: pentru cei care isi spala masina sa iasa cu ea la "plimbare" noaptea si platesc saracii 120 ron sa le murdareasaca statul "masinilii", am o propunere da-ti statul in judecata sa va dea banii pe spalat :) :) :) auzi tu sa nu mai ude asfaltul ca murdaresc masinile...doamne am auzito si pe asta :)

Edited by cristianiorga22