Jump to content

accident M3 @ magheru; noaptea asta

teddy

Recommended Posts

"a derapat pe carosabilul proaspat udat" :blink:

nu stiu a cui a fost ideea asta cu udarea strazilor in bucuresti dar mi se pare cea mai cretina idee. sa iei apa din garla si sa murdaresti soseaua si masinile.. halal civilizatie.. nu pun botu la nici o explicatie cum ii mai auzeam pe unii ca ar curata strada prin treaba asta.. mi se pare o idee tampita si o sa-i claxonez la greu pe astia cand ii vad si poate ma dau si jos la ei dar ma gandesc ca nu e vina lor ci poate a alora care i-a pus .. cred ca ajunge

daca imi fuge mie de fund rahatu asta de masina cand plec de pe loc pe ud .. nici nu ma mir ca ia scapat lui ala m3-u .. si nu cred ca tre sa fi neaparat incepator ca sa patesti ce a patit ala Edited by B.M.W.

in alte tari e bine sistematizat. am vazut eu de exemplu in spania strazile se spala automat cand ploua nu sta sa le ude nimeni.. sunt gandite in asa fel sa nu balteasca in nici un loc, se curbeaza usor pe margine unde se intalnesc cu stratul de beton care se afla sub asfalt... acolo formeaza un usor sant. totu ca sa preia mizeria si sa o trimita in canalizare care e usor de inteles ca e f bine gandita ...

si cu toate astea acolo are un efect si nu se plateste din bani publici pt asta

Deci un lucru e CLAR. In BUC nu se spala strazile ci pur si simplu se ia apa din garla si se arunca pe strazi cu nesimtire!!! inundand strazile. Partea proasta e nu se stie cine ce contracte au incheiat la nivel inalt DAR dupa ce a plouat torential nici nu se uscase bine apa pe strazi i RETARDATII aia udau se zor. Ca sa nu mai zic ca unda din 2 in 2 ore aceleasi strazi de parca in 2 ore s-a "murdarit" la loc. Oamenii care nu vad ce se intampla (ca unii cu e34 de mai sus) au ochelari de cal!

si aici s-ar putea curata trotuarele daca nu ar mai parca lumea pe trotuar

233069[/snapback]

vezi, e un lant al slabiciunilor. daca ar fi mai mult locuri de parcare (si putina civilizatie), n-ar parca lumea pe trotuar, daca n-ar parca lumea pe trotuar, ar putea spala astia cum trebuie, si n-ar ma fi atata praf, daca n-ar mai fi atata praf, nu ar mai fi mazga, daca n-ar mai fi mazga, n-ar mai fi atatea accidente, si tot asa..... :blink:

vezi, e un lant al slabiciunilor.  daca ar fi mai mult locuri de parcare (si putina civilizatie), n-ar parca lumea pe trotuar, daca n-ar parca lumea pe trotuar, ar putea spala astia cum trebuie, si n-ar ma fi atata praf, daca n-ar mai fi atata praf, nu ar mai fi mazga, daca n-ar mai fi mazga, n-ar mai fi atatea accidente, si tot asa.....  :blink:

233284[/snapback]

Tot sirul tau se opreste la spalat......ca ei nici asa nu spala strazile , ei le uda in prostie cu apa din garla si le manjesc cu praf !

Acum un an cand au inceput sa ude astia strazile agresiv am deschis un topic cu aceasta tema

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=8104&hl=

in care am fost contrazis/blamat de ceva colegi de forum care spuneau ca acele masini care improasca strazile cu apa din garla sunt EXTREM de folositoare, respiram aer mai curat...bla bla bla.

Acum se pare ca s-a schimbat foarte tare mentalitatea... :blink: