Jump to content

Bate Fa��a la e39

DragosDinu

Recommended Posts

Salutare

Am un e39 520D la care am schimbat absolut TOATA articulaĂâşia Ăâ˘i bucsaraia faĂâşĂŁ-spate inclusiv arcuri, amortizoare Ăâ˘i casetĂŁ direcĂâşie, tampoane motor, flanse cardan E.T.C. Toate piesele sunt de calitate (casetĂŁ originalĂŁ 7000 ron) lemforder care au costat total, peste 8000 ron. Cu toate acestea la gropi cu muchie dreapta gen linii tramvai, zone betonate cu gropi de 1-3cm adâncime, cu vitezĂŁ micĂŁ, bate faĂâşa de zici ca acum se rupe roata (roĂâşile sunt conform specificaĂâşiilor constructorului nu mai mari). Am mers ĂŽn "Nspe" service- uri Ăâ˘i dupĂŁ zeci de opinii Ăâ˘i "sfaturi de calitate" (cel mai tare sfat a fost sĂŁ o vand ca e posedata Ăâ˘i vrea sĂŁ mĂŁ omoare ........omul vorbea serios Ăâ˘i este mecanic la un service de renume) si alte cateva mii de lei investite inutil, problemĂŁ persista. Oricine doreĂâ˘te sĂŁ examineze maĂâ˘inĂŁ, sĂŁ meargĂŁ cu ea, sau sĂŁ ĂŽĂâ˘i exprime o opinie, sunt disponibil ĂŽn BucureĂâ˘ti. DacĂŁ cineva a pĂŁĂâşit aĂâ˘a ceva sau a auzit Ăâ˘i are o soluĂâşie......astept o mâna de ajutor......FAC CINSTE CELUI/LOR CARE GASESC SOLUTIA.

bucsele le-ai schimbat? am vazut un caz de genul tau in care tot asa schimbase cam tot ce se putea si tot batea. Cand ridicau masina sa o controleze bucsele de la bara stabilizatoare erau presate de bara si nu pareau sa aiba joc, dar cand era pe pamant aveau un joc mare. A schimbat omul cam tot ce se putea pana au descoperit bucsele alea amarate. Edited by mihai vigariu

Piesele ce marca sunt?

Salutare

(... ...) Toate piesele sunt de calitate (casetă originală 7000 ron) lemforder care au costat total, peste 8000 ron.

La mine am avut un surub de la cadrul care sustine motorul cu filetul stricat, era desfacut si de acolo provenea bataia..nu ar fi rau sa verifici si cele 4 suruburi..

Edited by l.u.v

CasetĂŁ cost separat, restul pieselor separat, iui investiĂâşie 15000 ron, dar nu despre bani este vorba, ci de faptul ca am schimbat tot, tot , tot (bucsi, pivoti, brate, bielete, capete de bara, arcuri, amortizoare, flanse.....fata-spate)Ăâ˘i totuĂâ˘i bate( am verificat Ăâ˘i cadrul motor la prindere si este Ok).

Am vorbit ffff serios ca ofer recompensĂŁ celui ce reuĂâ˘eĂâ˘te sa gaseasca problema, simt ca o iau razna.....

Trimis de pe al meu SM-N9002 folosind Tapatalk