Jump to content

Unde gasesc un magazin de electronice?

cos

Recommended Posts

Mi-am luat un kit de angel eyes cu leduri de pe ebay si mi-a dat o singura rezerva...un led l-am rupt din greseala, si unul nu se mai aprinde...si acum am doar 3 ochi....doar nu las masina chioara :blink:

Unde gasesc si eu un magazin de electronice, ca sa pot sa iau cateva leduri de 15.000 mcd?

Am fost prin cateva piete, pe unde au becuri, si pe unde credeam ca as gasi, dar nimeni nu stia unde e un magazin cu electronice....

LE: In Bucuresti

Edited by cos

Mi-am luat un kit de angel eyes cu leduri de pe  ebay si mi-a dat o singura rezerva...un led l-am rupt din greseala, si unul nu se mai aprinde...si acum am doar 3 ochi....doar nu las masina chioara :)

Unde gasesc si eu un magazin de electronice,  ca sa pot sa iau cateva leduri de 15.000 mcd?

Am fost prin cateva piete, pe unde au becuri, si pe unde credeam ca as gasi, dar nimeni nu stia unde e un magazin cu electronice....

229572[/snapback]

vezi pe str Maica Domnului...sunt o puzderie de magazine... :blink:

Mi-am luat un kit de angel eyes cu leduri de pe  ebay si mi-a dat o singura rezerva...un led l-am rupt din greseala, si unul nu se mai aprinde...si acum am doar 3 ochi....doar nu las masina chioara :blink:

Unde gasesc si eu un magazin de electronice,  ca sa pot sa iau cateva leduri de 15.000 mcd?

229572[/snapback]

Pe Viitorului cand vi dinspre Lizeanu pe partea stanga pe un colt la o casa este un magazin care ti le aduce la comanda, nu are nimeni asa ceva, eu doar acolo am gasit, mi le-au adus in 3 zile. e cam 10 RON unul parca.

Pe Viitorului cand vi dinspre Lizeanu pe partea stanga pe un colt la o casa este un magazin care ti le aduce la comanda, nu are nimeni asa ceva, eu doar acolo am gasit, mi le-au adus in 3 zile. e cam 10 RON unul parca.

229618[/snapback]

Am tras o fuga si am gasit 2 magazine, printre care si Vitacom, dar inchisesera.

eu am dat 4 euro pe 1 bucata de angel eyes=1 tub cu striatii, 2 leduri si 1 rezistenta...dar costa mai mult transportul decat toate astea in sine :))...sper sa gasesc pe acolo pe la lizeanu....

Mersi pentru promptitudine si indicatii!! :blink:

Am  tras o fuga si am gasit 2 magazine, printre care si Vitacom,  dar inchisesera.

eu am dat 4 euro pe 1 bucata de angel eyes=1 tub cu striatii, 2 leduri si 1 rezistenta...dar costa mai mult transportul decat toate astea in sine :))...sper sa gasesc pe acolo pe la lizeanu....

Mersi pentru promptitudine si indicatii!! :)

229665[/snapback]

man daca sa ars unul poti sa-ti iei adio de la ele..

eu am angelsi...au avut leduri albastre da am zis sa pun albe...am cumparat exact se trebuia si am schimbat..intradevar se vedea fff frumos....da a tinut numa 3 zile :blink:

acu mie lene sa mai pun altele...sa mai puna si ala care o cumpara-o... :)

Indicat ar fi sa schimbi toate ledurile...sa nu fie diferente de dispersie si culoare si nuanta si luminozitate/intensitate :blink:

229702[/snapback]

stiu de care sa caut: albe, 15000 mcd, 30mA, 20°; dar iau mai multe, ca sa am :)

oricum ziua nu cred ca se vad....dar pe crepuscul se vad frumos...

man daca sa ars unul poti sa-ti iei adio de la ele..

eu am angelsi...au avut leduri albastre da am zis sa pun albe...am cumparat exact se trebuia si am schimbat..intradevar se vedea fff frumos....da a tinut numa 3 zile :blink:

acu mie lene sa mai pun altele...sa mai puna si ala care o cumpara-o... :)

229710[/snapback]

pai sper sa fi fost doar tu ghinionist....dar eu aveam deja angel eyes, insanumai pe farurile alea din mijloc...aaaaabia se vedea noaptea....erau prost facute si montate...dar nu s-au ars ledurile....conteaza ce leduri si rezistente pui...ca daca pui de capul tau, normal ca se ard...pe unu l-am rupt din greseala, si pe altul l-am ars eu, pt ca l-am incercat cu un incarcator neoriginal de telefon cu amperaj prea mare.

LE: si mergi cu angel eyes fara lumina?

Edited by cos

Eu recomand, daca tot investiti, sa puneti si un stabilizator de tensiune..la 12 volti...e doar 1,5 sau 2 lei, ceva de genul LM 7812...care sa nu dea voie tensiunii sa creasca peste 12 volti...binenteles ca nu veti uita rezistenta aceea...ledurile sunt inseriate sau in paralel?

Eu am facut dispozitive cu leduri pt pozitii la e28 in faruri cu un stabilizator de tensiune de 5volti de genul LM7805, o rezistenta de 68ohmi si un led de 8.000 mCd...si se vedeau frumos...acum am pe e34 pozitii cu leduri...dar fara stabilizator...cu rezistenta de 820ohmi, parca...

Scuze calitatea..dar atata putea 6600 de la nokia....

post-752-1178223688_thumb.jpg

post-752-1178224161_thumb.jpg

post-752-1178225397_thumb.jpg

post-752-1178225406_thumb.jpg

Edited by iulian518i

Am gasit leduri de 14000 mcd...de 15000 nu aveau pe nicaieri; nu se observa diferenta....le-am montat astazi...arata frumos rau :blink: ziua nu se vede mai nimic...astept seara sa vad cum se comporta...

pe farul cu xenon se vede cel mai frumos :) m-a ajutat un prieten, si au iesit destul de OEM fata de ce aveam eu si ce am mai vazut prin parcari...

O sa pun niste poze mai pe seara, ca sa ma laud si eu un pic :)

Multumesc inca o data pentru indicatii.

Luminoase rau de tot...insa fa o foto chiar din fata farului...pt ca dispersoarele alea sunt facute pt a imprastia lumina pe directia perpendiculara pe planul cercului...ca sa nu se mai vada pierderea de lumina in partea de jos :blink: