Jump to content

BMW Seria 3 E46 318Ci !

AWU

Recommended Posts

Salut !

Am 18 ani, sunt posesor al categoriei B de ceva vreme Âşi vreau ca prima maÂşinĂŁ sĂŁ fie BMW Seria 3 E46 318Ci.

Ce pĂŁrere aveți despre aceastĂŁ maÂşinĂŁ/motorizare? MĂŁ refer la cel Facelift de 143 CP cu Valvetronic.

Bugetul meu este de maxim 4500 Euro.

Aleg BMW pentru cĂŁ este marcĂŁ premium, din ce am citit Âşi am auzit ar fi printre cele mai bune.

Cât ar consuma modelul care vreau eu ?

Ce se stricĂŁ des la acest model ?

Se gĂŁsesc uÂşor piese SH/noi la prețuri accesibile românului de rând ?

Ce altceva aÂş putea alege din gama coupe cu o capacitate de maxim 2000cc de la BMW ?

Mulțumesc anticipat celor ce mĂŁ vor ajuta !

Numai bine Âşi sĂŁnĂŁtate !

Salut. Ca pentru prima masina, si la 18 ani eu cred ca e prea suficient modelul respectiv.

Asigurarea o sa te rupa, sa faci actele pe numele parintilor ( Cei care au peste 30 ani platesc de la 650 Ron/an minim... de anul viitor se vor scumpii iar), impozit dai180Ron/an.

Ce se strica mai des la modelul respectiv... cauta si tu pe forum ca sunt o gramada de de subiecte pe tema asta.

Pentru a-ti face o idee cu privire la pretul pieselor noi, sunt multe site-uri dedicate unde gaseti orice, sau poti vorbi pe forum cu userii care au de vanzare piese noi sau sh.

Alege cu grija... ;)

Edited by SILVIU76

Cel mai important este sa nu fie "obosita"...uzura generala mare iti va da multe batai de cap. In rest nu sunt probleme mari sau de nerezolvat...simeringuri supape/valva PCV, kit distributie, garnituri motor neetanse, rulmenti roti spate. Eu cu altceva nu m-am confruntat. Legat de consum, eu scot mediu 8.5 - 9 , dar nu "beneficiez" de super aglomeratie in oras si nici nu turez aiurea.

Piese SH cred ca gasesti fara probleme. Cel mai important (si nu vreau sa-ti influientez in niciun fel optiunea) E46 nu este "emblema fiabilitatii", te confrunti cu probleme ca la oricare alta marca, necesita atentie, bani, rabdare...asta daca vrei sa ai o masina pe care sa te poti baza in orice moment. Daca te mai pot ajuta cu alte informatii, iti stau la dispozitie - 0728 989 333

Mulțumesc frumos pentru rĂŁspunsuri.

O reprezenta o alegere mai bunĂŁ un 318Ci cu motor de 1.9 ?

Ulterior mã gândeam sã iau un 330Ci pe Anglia la maxim 2000E ºi sã pun tot motorul, cutia, grupul de pe 330 pe 320.

Ce ar trebui sĂŁ schimb ? ÂŞi este bun 1.9 ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.