Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

O singura cheie

maryo ciprian

Recommended Posts

Salut, sper ca postez unde trebuie. sunt in cautarea unui f10 de ceva timp si momentan m-am oprit la un 530d si un 520d, ambele superbe. in fine, problema la 530 este ca are o singura cheie. masina este inmatriculata de un an si jumatate si i-a fost adusa din germania de un prieten care se ocupa cu masini. scuza lui referitor la cheia lipsa este ca neamtul care ar fi terminat leasingul in germania spune ca ar fi pierduto. intrebarea mea este daca e s-o iau ce as putea face sa nu stau cu teama ca dupa o perioada ma trezesc fara ea, luata din parcare. ce solutii imi dati, ce ar trebui sa schimb la ea cu un minim de cheltuiala? stiu ca pot face codare doar pe cheia existenta si pe alta care ar urma sa mai fac, dar temerea mea este ca se poate deschide cu cheia de serviciu...sau nu se poate daca este armata din cheia originala? in cazul in care se deschide cu cheia de servici, e de ajuns sa conecteze laptopul si sa plece. muktumesc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.