Jump to content

BMW e46 320d nu trage la cald

Recommended Posts

Va salut! Sunt nou pe forum și nici mecanica nu prea e de partea mea, dar m-am gândit ca poate ma ajuta cineva cu vreun sfat, ĂŽnainte sa merg la service, sa fiu ĂŽn tema cu ce problema ar fii.

Problema : mașinĂŁ nu trage dupĂŁ ce se ĂŽncĂŁlzește motorul, se accelereazĂŁ foarte greu pana ĂŽn 2500 ture, de la 2500 intra turbo și trage foarte bine. La rece(dimineata deobicei când sta peste noapte) mașinĂŁ merge și trage foarte bine.

O alta problema vizibila care nu știu dacĂŁ are legĂŁturĂŁ sau nu cu accelerația si puterea ar fii fumul excesiv, care apare in acelasi timp cu ĂŽncĂŁlzirea motorului.

Multumesc anticipat!

Va salut! Sunt nou pe forum și nici mecanica nu prea e de partea mea, dar m-am gândit ca poate ma ajuta cineva cu vreun sfat, înainte sa merg la service, sa fiu în tema cu ce problema ar fii.

Problema : mașină nu trage după ce se încălzește motorul, se accelerează foarte greu pana în 2500 ture, de la 2500 intra turbo și trage foarte bine. La rece(dimineata deobicei când sta peste noapte) mașină merge și trage foarte bine.

O alta problema vizibila care nu știu dacă are legătură sau nu cu accelerația si puterea ar fii fumul excesiv, care apare in acelasi timp cu încălzirea motorului.

Multumesc anticipat!

Salut!Ce model este masina?FL sau NFL? Anul fabricatiei?Ce culoare are fumul?

Edited by botosanibmw

• 2 months later...

Apa iti scade? Fumul alb poate fi de la mai multe:

- Apa ajunge in motor iar cand se incalzeste motorul acesta se incalzeste si ies aburi pe esapament (fum alb cu miros asa mai "dulce")

- Motorul nu iti arde in totalitate motorina, la rece ar trebuii sa fie mai evident (fum alb cenusiu - miros diesel)

- Turbo dus, baga ulei in motor si acesta nu arde de tot (fum alb cu miros de ulei)

Problema de putere si ea are legatura cu cele de sus.

- La pozitia 1 poate fi _chiulasa_

- La pozitia doi pot fi senzori de presiunie si debit de aer

- Pozitia 3 se autoexplica.