Jump to content

Am nevoie urgent de o parere!

raresul

Recommended Posts

Salut,in primul rand imi cer scuze daca am facut topicul unde nu trebuie.

Maine sunt pe cale sa-mi iau niste jante pentru un E46 negru din 2003.

Problema e ca nu stiu exact cum ar arata exact pe masina mea.Stiu ca printre voi sunt si priceputi in photoshop asa ca le cer ajutorul,sau poate cineva chiar are modelul e masina sa.

Jantele sunt pe 17,echipate cu gume 205\50\17...ce ziceti merge combinatia sau sunt prea inguste?

Astept cat mai multe pareri din partea voastra! mersi

post-5788-1178304175_thumb.jpg

Edited by raresul

Problema e ca nu stiu exact cum ar arata exact pe masina mea.Stiu ca printre voi sunt si priceputi in photoshop asa ca le cer ajutorul,sau poate cineva chiar are modelul e masina sa.

Jantele sunt pe 17,echipate cu gume 205\50\17...ce ziceti merge combinatia sau sunt prea inguste?

230166[/snapback]

stiu pe cineva cu un E90 cu jante dastea,arata super beton...nu vad de ce nu ar merge si pe E46

230166[/snapback]

poza cu masina...poza cu janta... si te ajut cu placere :blink:

Multumesc celor care mi-au raspuns!Poza atasata de blue6 a fost decisiva pentru alegerea facuta!Le-am montat deja pe masina si arata bine rau!poate maine pun si o poza daca e cineva interesat!

230529[/snapback]

Cred ca 205/50/17 sunt cam inalte pt jantele pe 17 si E46. Cauciucurile ideale pt 17 si E46 sunt 225/45/17 toate patru sau 225/45/17 fata si 245/40/17 spate.

Multumesc celor care mi-au raspuns!Poza atasata de blue6 a fost decisiva pentru alegerea facuta!Le-am montat deja pe masina si arata bine rau!poate maine pun si o poza daca e cineva interesat!

230529[/snapback]

Cat au costat?

Cred ca 205/50/17 sunt cam inalte pt jantele pe 17 si E46. Cauciucurile ideale pt 17 si E46 sunt 225/45/17 toate patru sau 225/45/17 fata si 245/40/17 spate.

231333[/snapback]

Alea de iarna sunt 205/50/17 insa alea de vara sunt 225/45/17.Nu prea stia omu' ce cauciucuri are in garaj

Cat au costat?

231339[/snapback]

Jantele(aprope noi)+4 cauciucuri de vara(2 pirreli,2 continental)+4 cauciucuri de iarna=750 euro.

C zici Brandex de pret?eu zic ca le-am luat bine!

Alea de iarna sunt 205/50/17 insa alea de vara sunt 225/45/17.Nu prea stia omu' ce cauciucuri are in garaj

Jantele(aprope noi)+4 cauciucuri de vara(2 pirreli,2 continental)+4 cauciucuri de iarna=750 euro.

C zici Brandex de pret?eu zic ca le-am luat bine!

232243[/snapback]

E bun pretul.

• 3 weeks later...
Nu sunt smoked si nici poza ideala, doar ca sa`ti faci o idee...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...cmd=si&img=3726

Daca mai astepti ~ o saptamana pana`mi vin ale mele cu leduri, le pun p`astea in thread-u` donatii.

241381[/snapback]

mult mai bine or sa vina alea cu leduri!Masina mea e neagra si de aia caut stopuri inchise la culoare.caut si niste semnalizatoare albe sau tot inchise.astept in continuare sugestii!

post-5788-1180534892_thumb.jpg

E cineva pe forum care are modelul asta de stopuri pe e46 negru?vreau sa vad cum arata pe masina?

vreau sa-mi schimb stopurile asa ca orice sugestie din partea voastra este binevenita!

241375[/snapback]

eu am stopuri din astea...pe berlina

uita-te in albumul meu foto de la galerie membri

mersi elvislorin,arata bine stopurile.de unde le-ai luat si cat ai dat pe ele?

eu le-am gastl la in-pro cu 6oo ron.

241454[/snapback]

erau pe masina cand am cumparat-o asa ca nu iti pot spune prea multe

te pot ajuta cu alte poze daca alea nu te lamuresc

Aseara m-am intalinit cu cineva care mi-a oferit o sugestie buna in legatura cu stopurile mele galbene.Sa afum partea galbena a stopului pana iese neagra.Din pacate masina pe care o stia el cu astfel de stopuri nu era in Bucuresti,asa ca va las pe voi sa ma ajutati!E vreun membru care a facut artificiul asta la stopuri?Tipul parea sa aiba bun gust asa ca nu cred ca e vreo tiganie.Voi ce parere aveti? mersi

te rog, nu fa manelareala din asta.  in primul rand, nu se va mai vedea bine semnalizarea (am patit cu unu' ce si-a afumat stopurile pe frana, si era sa-l lovesc....  ) si in al 2-lea rand arata ca fundu'......

241966[/snapback]

pai tocmai de asta va si intreb,ca nu stiu exact cum arata!Nu vreau sa fac tiganie,am auzit doar ca arata bine si chiar eram curios daca intradevar luminile vor fi mai proaste.Insa si alea smoked mi se par mult prea inchise desi masina e neagra!Nu aveti ceva poze cu stopurile alea afumate?

mult mai bine or sa vina alea cu leduri!Masina mea e neagra si de aia caut stopuri inchise la culoare.caut si niste semnalizatoare albe sau tot inchise.astept in continuare sugestii!

241383[/snapback]

cand gasesti semnalizatoare smoked da un semn...si eu caut

nu e nevoie sa afumi stopurile...exista spray special pt asa ceva...el permite luminii emise din stop sa treaca si astfel se vede cand semnalizezi...costa intre 15-20 roni...mergi la un magazin de piese-vopsele auto si ceri spray pt stopuri...eu am avut pe un mondeo negru si arata super...la tine nu stiu ce sa zic...incearca la topicul de virtual tuning sa ti-l prelucreze in photoshop