Jump to content

Cumpar 320D E91

carol_popescu

Recommended Posts

Acum cateva ore povesteam pe alt topic, unde cineva vroia sa cumpere e90 NONFACELIFT cu 10.000. Si ideea era sa gaseasca ceva foarte bine intretinut, ceea ce este greu. Si tu vrei facelift pana in 8500. Tragi tu singur concluzia de aici. Probabil o sa iti cumperi o "caruta" de masina. Si apropo de partea cu tipic romanesc, nu crezi ca tu te incadrezi cel mai bine aici? Ieftin si bun nu exista. Edited by Radu I
  • Like 2

Daca ne uitam la anunturi in 12-13 000 poti sa gasesti F30 fara prea multe optionale din 2012,iar o masina cu 6 ani vechime sau 7 ,minim 200000 de km, nu cred ca pretul poate sa fie 10-11 000,mai ales ca am specificat ca nu doresc decat navigatie si incalzire in scaune.Eu am scris pe forum pt ca pe anunturi sunt prea multe "full" fara piele iar despre pret ca vreau romaneste bun si ieftin nu cred ca imi interzice cineva sa ofer banii pe care ii consider eu dupa ce vad ce ofera piata auto si dupa ce am in buzunar.Referitor la raspunsul tau a fost cat se poate de romaneste ,doar un pic de misto cu ce scop nu stiu...dar ma rog pana la urma suntem romani de ce sa nu aratam ca avem "valoare".
  • Downvote 1

Daca ne uitam la anunturi in 12-13 000 poti sa gasesti F30 fara prea multe optionale din 2012,iar o masina cu 6 ani vechime sau 7 ,minim 200000 de km, nu cred ca pretul poate sa fie 10-11 000,mai ales ca am specificat ca nu doresc decat navigatie si incalzire in scaune.Eu am scris pe forum pt ca pe anunturi sunt prea multe "full" fara piele iar despre pret ca vreau romaneste bun si ieftin nu cred ca imi interzice cineva sa ofer banii pe care ii consider eu dupa ce vad ce ofera piata auto si dupa ce am in buzunar.Referitor la raspunsul tau a fost cat se poate de romaneste ,doar un pic de misto cu ce scop nu stiu...dar ma rog pana la urma suntem romani de ce sa nu aratam ca avem "valoare".

Nu exista F30 la banii aia, iar ca sa te ajut, uite singurul E91 care se incadreaza in cerintele tale:

http://olx.ro/oferta/bmw-320-euro-5-diesel-taxa-0-ID4SjqA.html#ff3884545a

Dar e posibil sa fie 318, chiar daca samsarul zice ca e 320.

Ideea lui Radu cu "ieftin si bun" o vei intelege peste cateva luni, dupa achizitie.

• Like 2
  • Downvote 1

BMW 320d, an 2011, model E91, 165.000 km, istoric complet BMW Germania, manual, interior, textil, navi profesional, dublu climatronic, 163 cp, Efficient Dynamic, xenon, led, senzori parcare fata - spate, interior impecabil, etc.

Acestea sunt caracteristicile masinii care am cumparat-o in 03.09.2015, din Germania.

Pret: 11.800 euro

• Like 1
  • Downvote 1

• 2 months later...