Jump to content

lumini ambientale f10

florincosta

Recommended Posts

Ce modul trebuie codat la f10 pentru a mari intensitatea luminilor ambientale?Am cautat pe net dar pentru f10 2010 nu am gasit nimic doar pentru lci(2013-up)cred.Am pachetul complet interior exterior.Ce am vazut la alte masini lumina este foarte puternica la mine abia se vede pe intuneric.Cred ca ar trebui in frm dar nu sunt sigur.aici ar trebui umblat?Cum se vede in poza asa as dori sa arate.

post-51306-0-01368300-1445985183_thumb.jpg

post-51306-0-30827300-1445985205_thumb.jpg

Edited by florincosta

Pe tapiterie neagra nu o sa se vada niciodata asa cum vezi in poze.

Am banuiala ca pozele de pe net sunt realizate cu timpi de expunere mari pentru a amplifica efectul de iluminare.

Parerea mea.

pozele sunt facute cu telefonul,am sa incerc si cu camera foto cu un timp de expunere mai mare sa vad ce iese.dar tot la ideea ca trebuie marita intensitatea din codari raman.

Si la mine se vede f bine dar numai noaptea si se observa cel mai bine cand nu e lumina sus la stalpi spre exemplu.

p.s. Mai e un buton pe bord pt reglat intensitatea, in stanga la volan..poate a fost miscat si o fi pe minim. Asta daca se regleaza si de acolo...habar n-am.

Edited by Andrei_VUV

Si la mine se vede f bine dar numai noaptea si se observa cel mai bine cand nu e lumina sus la stalpi spre exemplu.

p.s. Mai e un buton pe bord pt reglat intensitatea, in stanga la volan..poate a fost miscat si o fi pe minim. Asta daca se regleaza si de acolo...habar n-am.

Am dat eu de ala de m-am plictisit...dar degeaba..

• 1 month later...
tot pe forumuri straine am vazut si eu ca e o sansa sa poti marii intensitatea ori prin update ori prin modificare da ceva parametrii prin codare. aia prin codare am vazut ca merge 90% din cazuri, dar bineinteles ca exista posibilitatea sa arzi ledurile intr-un termen nestabilit. oricum sa iei in considerare ca tu ai alcantara cu textil care ambele absorb lumina extrem de mult datorita texturii si mai sunt si de culoare inchisa. daca cauti bine, gasesti ce parametrii sa modifici, macar de proba. dar din cate imi amintesc posibil sa mareasca intensitatea si la ceasuri/navi...nu mai tin minte exact. daca mai dau de ele pun aici un link