Jump to content

Probleme dupa schimbul de ulei

cosminkos

Recommended Posts

Salutare, am o problema daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am facut schimbul de ulei filtre etc... Am observat la cateva zile ca masina a inceput sa scoata fum alb uneori iar in seara asta dupa 1500 km de la schimbul de ulei mi sa aprins senzorul de la ulei. E posibil ca uleiul sa fie de vina (bmw ow-40) acelas ulei il folosesc de 3 ani (posibil sa fi nimerit contrafacut) Bmw 316i - 2003

Salutare, am o problema daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am facut schimbul de ulei filtre etc... Am observat la cateva zile ca masina a inceput sa scoata fum alb uneori iar in seara asta dupa 1500 km de la schimbul de ulei mi sa aprins senzorul de la ulei. E posibil ca uleiul sa fie de vina (bmw o

5w-30) acelas ulei il folosesc de 3 ani (posibil sa fi nimerit contra facut) Bmw 316i - 2003

Am rectificat dupa ce am verificat in masina, am pus ulei 5W-30! Asta sa fie oare problema datorita careia masina sa scoata fum si sa consume ulei dupa ce am facut schimbul?

Posibil sa nu fi fost atent ce mi a dat vanzatorul, din ce imi aduc aminte pana acum am folosit 0w-40 cu asta (5w-30) vad ca imi face probleme.

Edited by cosminkos

Am rectificat dupa ce am verificat in masina, am pus ulei 5W-30! Asta sa fie oare problema datorita careia masina sa scoata fum si sa consume ulei dupa ce am facut schimbul?

Posibil sa nu fi fost atent ce mi a dat vanzatorul, din ce imi aduc aminte pana acum am folosit 0w-40 cu asta (5w-30) vad ca imi face probleme.

Nu are treaba ca nu e 0W40, ci 5W30, diferenta e prea mica. Mai mult ca sigur e vorba de compozitie, schimba-l si pune ceva mai "identificabill".

Eu am facut la e90 schimbul acum o saptamana Motul xClean+ 5w30. Pot spune ca sunt foarte multumit. Azi dimineata am verificat nivelul si dupa o saptamana are culoarea initiala.

Ca si perfomrmate nu pot spune ca vad o schimbare. Acum sa-l vedem dupa 2-3000 cum se prezinta. Eu il schimb la an sau 10-12.000.

ontopic, si eu cred ca nu e de calitate uleiul. Sau e o modificare mare in nivelul lui fata de ce a fost. Cat ulei ai scos ?

Thanks,

Edited by zyonbv