Jump to content

Ce contine Kit-ul M-Technik?

B.M.W.

Recommended Posts

Mereu m-am intrebat cam ce ar contine un kit M-Technik full. cateva piese le stiu si eu cum ar fi volan, eleron, nuca schimbator, jante.. si lista poate continua

As vrea sa stiu unde gasesc informatii mai pe larg. De exemplu pt un e30 m-ar interesa sa stiu tot ce se poate pune pe el si daca se mai poate cumpara de la reprezentanta in zilele noastre.

In principiu vreau sa stiu ce contine acest kit pt e30 si e46. Daca aveti link-uri in detaliu ar fi cel mai bine

Mereu m-am intrebat cam ce ar contine un kit M-Technik full. cateva piese le stiu si eu cum ar fi volan, eleron, nuca schimbator, jante.. si lista poate continua

As vrea sa stiu unde gasesc informatii mai pe larg. De exemplu pt un e30 m-ar interesa sa stiu tot ce se poate pune pe el si daca se mai poate cumpara de la reprezentanta in zilele noastre.

In principiu vreau sa stiu ce contine acest kit pt e30 si e46. Daca aveti link-uri in detaliu ar fi cel mai bine

231356[/snapback]

Nu se poate cumpara de la reprezentanta.(cel putin eu nu stiu de lucru asta).in mare el contine bara fata/spate,bandouri laterale si praguri,eleron portbagaj si cam atat.problema e ca acest kit M-tech nu prea se gaseste iar ca pret e cam 300-350 euro(poate chiar mai mult).Ai mai jos niste poze cu el :blink:

Edited by alex_maniacu_91

Nu se poate cumpara de la reprezentanta.(cel putin eu nu stiu de lucru asta).im mare el contine bara fata/spate,bandouri laterale si praguri,eleron portbagaj,volan,scaune recaro si cam atat.problema e ca acest kit M-tech nu prea se gaseste si e cam 300-350 euro(popate chiar mai mult).

scaunele nu fac parte din kit..

la banii aia gasesti din fibra. unul original, din plastic, e aproape dublu :blink:

merci pt raspuns. e vb de bani aici dar as vrea sa-mi iau un 325 urs in curand ca a doua masina si vreau sa-i pun kitu asta. intre timp m-am interesat si eu si am aflat ca acest kit se refera la exterior.. adik bara fata/spate, bandouri etc..

eu vreau sa-i pun si volan M/nuca schimbator M/scaune recaro e30 din piele ..etc

vroiam sa stiu cam ce pot sa scot din ea. mie imi place f mult e30 desi nu am avut niciodata am fost mereu la un pas de a-mi lua unu.. in final am "esuat" cu e46 sedan de care vreau sa scap la randu lui si sa-l schimb pe un coupe tot e46

off the record pisik nu-mi place

Edited by B.M.W.