Jump to content

E39 520D EE

töffefe

Recommended Posts

Nu sunt din Strehaia si nici nu ne cunoastem, daca ai luat foc, stinge-te altfel..

Inseamna ca stii putine, F10 exista si cu directie hidraulica, nu mai conteaza care, cum, in ce fel, ideea este ca acum spui ca ai condus si ti-a placut un F10 cu active steering, deci nu-i asa banal sau cat de cat ok cum afirmasei intial, aici am vrut sa ajung cu tine.

Ideea este ca lipsa ta de informatii poate sa induca in eroare atunci cand vrei sa dai un sfat cuiva.

Zic sa revenim on-topic..

• Downvote 2

Dar de unde ești, de lângĂŁ Stehaia? Pe forumul asta nu are voie omul sa aibĂŁ o pĂŁrere ca imediat i se sare in cap,,, și da vorbesc in cunoștința de cauza fiindcĂŁ lucrez in domeniul auto,,, e pĂŁrerea mea vis-a-vis de mașinile pe care le am condus,, bmw in special,,, da, bmw 520d f10 este f banal și inert dacĂŁ nu pui ceva opțiuni pe el ,,, eu am vrut sa subliniez ca trebuie sa plĂŁtești multe opțiuni pe un f10 ca sa aibĂŁ feeling -ul modelelor anterioare ,,, e treaba lui ce ĂŽși ia , e un forum și mi -am exprimat pĂŁrerea din experiența mea dacĂŁ vrea sa -și el f 10, i -as recomanda doar 530 sau 535 cu edc sau active steering

de curand am un f30 ... inainte am avut un e87 fl ... f30 este mai fragil parca ... sa dea draci daca nu fac astia masini din ce in ce mai proaste ... am si un e36 din 92 si parca aia este mai legata , cu toate ca are o caruta de ani ... sunt frumoase f-urile au forme frumoase , au interior aspectos dar parca sunt asa fragile ... nu mai au nici contra aripi din tabla ... sunt din plastic acum si mai au si niste gauri din fabrica de sare noroiu peste tot pe langa si pe motor ... mai ales pe faruri pe interior ... eu inca sunt la capitolul analiza ... am o luna si ceva si inca nu m-am dezmeticit ... prin 98 am avut un e34 ... aia era tank pe langa astea care se fac acum , eu personal as alege una veche cu km putini din generatia veche , adica sub 2008 dar cam greu de gasit Edited by wtww

Asa puteai scrie de la postul acela, era mult mai concret si s-ar fi inteles ca vorbesti in cunostinta de cauza, nu trebuie sa o iei personal.

Succes in ceea ce intreprinzi.

Hai on-topic

eu am zis : am condus de la e39, e46 pana la ce am acum f16,,,,deci includea și f10,,, ma rog,,, Succes și tie!

Guys, nu va certati. Am citit toate parerile si regasesc in ele asteptari dar si frici de ale mele.

Decizia pana in momentul asta e sa iau F10 cu motor Euro 6, asta inseamnad incepand cu ultima parte a anului 2013. Mi-am calculat asa un buget si sunt dispus sa merg pana la 19k. M-am uitat pe mobile.de si am gasit modele care s-ar incadra in cerintele mele de optiuni si kilometraj ( sub 150k).

Cel mai probabil va fi un 520d.

Nu as lua masina mai veche, fiindca deja am avut una. Pe mine nu ma lasa inima sa nu fie totul perfect la masina, tehnic si estetic, asa ca daca iau una veche tot acolo ajung in timp ca bani ca si cum as lua una mai nou.

Daca nu se intampla ce s-a intamplat, ramaneam mult si bine cu E39-ul, era impecabil.