Jump to content

Camera marsarier e60 (pentru CCC)

compaqnx

Recommended Posts

Am vrut sa-mi montez si eu dar am renuntat la idee, una aftermarkt in jur de 1500 ron + montaj (daca nu te pricepi) dupa fiind achizitionarea unei camere aftermarket pentru ca cea oem este destul de scumpa stiu, sau mai este o vaianta sa ai modulul tv instalat, dupa care se poate cumpara o camera oem si codare evident Edited by Soryn14

Nu are. Iti trebuie interfata multimedia aftermatket.

Banuiesc ca interfata pe MOST, ca altfel nu vad unde se conecteaza daca nu are intrare video. Asa e ?

Desi, in schema de aici Diagrama pini CCC este o intrare video RGB (pinii 3,4,5). Cred ca aici se conecteaza modulul video.

Ma gandeam ca se poate conecta o camera analogica cu adaptor/convertor RGB doar ca pb e ca nu stiu daca o sa o recunoasca iDrive-ul (cu codarea aferenta pt RVC).

RVC
aktiv
RVC_CONNECTED_TO_VM
nicht_aktiv
RVC_DISPLAY_OPTIONS
main_or_fullscreen

?

Ai idee daca e posibil?

Banuiesc ca interfata pe MOST, ca altfel nu vad unde se conecteaza daca nu are intrare video. Asa e ?

Desi, in schema de aici Diagrama pini CCC este o intrare video RGB (pinii 3,4,5). Cred ca aici se conecteaza modulul video.

Ma gandeam ca se poate conecta o camera analogica cu adaptor/convertor RGB doar ca pb e ca nu stiu daca o sa o recunoasca iDrive-ul (cu codarea aferenta pt RVC).

RVC
aktiv
RVC_CONNECTED_TO_VM
nicht_aktiv
RVC_DISPLAY_OPTIONS
main_or_fullscreen

?

Ai idee daca e posibil?

Pe cic merge metoda asta, dar unii useri spun ca, kitul acesta vandut pe ebay ar merge si pe ccc frantics.gif http://www.e90post.c...d.php?t=1005301

Edited by Soryn14

Functioneaza metoda de mai sus: emulator cu 60-80$ + camera OEM-isch care se monteaza in locul butonului de deschidere a portbagajului sau modelul care se monteaza la becul de la numar ;)

da, am citit topicul dar nu are informatii clare ca ar merge pentru ccc mai trebuie sapat...

E putin altfel solutia asta. Ideea e ca montezi modulul intre display si unitate. tii apasat butonul de meniu si schimbi intre unitatea CCC si Modul.

Pentru camera totul va fi automat. Bagi in marșarier si ecranul afiseaza camera.

Edited by zyonbv
  • Like 1