Jump to content

Primul meu bmw

coressy19825

Recommended Posts

http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/87066b8436003080eb05b805457d19f9.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/845d5836f67bceb95e5415e3d15521db.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/2b66889ae116ce8835320d3c2e9c0ae2.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/1f693bb0d7b4e64ada934b7aebd16bc6.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/11/07/9c08a691958ff4c44ebe3d400aefcf1e.jpg

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

• Like 1
  • Downvote 1

Revin cu dotĂŁrile

-senzori ploaie,luminĂŁ,parcare

-interior customizat piele scaune

-volan multifuncĂâşional ĂŽmbrĂŁcat ĂŽn piele

-ĂŽncĂŁlzire ĂŽn scaune

-scaune cu reglaj lombar ĂŽnĂŁlĂâşime Ăâ˘i Ăâ˘ofer Ăâ˘i pasager

-4 geamuri electrice cu ĂŽnchidere Ăâ˘i deschidere din telecomandĂŁ

-ĂŽnchidere centralizatĂŁ cu alarmĂŁ de fabricĂŁ

-bixenon cu spĂŁlĂŁtor faruri

-jante 16 originale Bmw

-climatronic

-DSC cu abs etc..

-cd player business Bmw

-6 airbag

-oglinzi electrice ĂŽncĂŁlzite heliomate

-oglindĂŁ retrovizoare heliomatĂŁ

-pachet lumini interior

Etc...

Motorizare 2.0 benzinĂŁ 143 cai fabricaĂâşie 2002 193.000 km ĂŽn bord,carte service cu ultima revizie ĂŽn 2010 la 125000 de km

Per total sunt mulĂâşumit e o maĂâ˘inĂŁ reuĂâ˘itĂŁ,dar are ceva ani Ăâ˘i cred ca e normal sĂŁ ai unele probleme cum ar fi:

-un spĂŁlĂŁtor faruri ĂŽmi pierde lichid de parbriz

-un geam electric dreaptĂŁ spate are sufa ĂŽncâlcitĂŁ Ăâ˘i am anulat geamul ca nu urca nici nu cobora,o sĂŁ remediez problema

-senzorul ulei roĂâ˘u nu se aprinde când pun contactul ,doar cel galben se aprinde când trebuie sĂŁ completez

-am observat ca Îmi consumã ceva ulei,când merg mai turat bãnuiesc pt ca atunci când merg normal nu Îmi consumã,fum nu scoate

-am un zgomot la motor ca de diesel aĂâ˘a mi se pare mie ,alĂâşii zic ca e normal,ĂŽntinzĂŁtorul l-am verificat Ăâ˘i e cel nou cu capul mai mic de 6 mm

Cei care mai cunosc probleme Ăâ˘i pot sa-mi dea un sfat la problemele mele ĂŽi rog sĂŁ posteze aici va mulĂâşumesc.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

• 3 weeks later...

-un geam electric dreaptă spate are sufa încâlcită Či am anulat geamul ca nu urca nici nu cobora,o să remediez problema- aici trebuie schimbare macara

-senzorul ulei roČu nu se aprinde când pun contactul ,doar cel galben se aprinde când trebuie să completez-iti trebuie senzor ulei nou

-am observat ca îmi consumă ceva ulei,când merg mai turat bănuiesc pt ca atunci când merg normal nu îmi consumă,fum nu scoate- schimbare simeringuri supape, fa un search pe forum, nici un N42 nu scapa

-am un zgomot la motor ca de diesel aČa mi se pare mie ,alČii zic ca e normal,întinzătorul l-am verificat Či e cel nou cu capul mai mic de 6 mm-N42 are injectoarele zgomotoase(tacane),la rece este zgomotul pompei suplimentare de aer

Edited by Eugen B

Da ,cam toate,consumul de ulei e in limite acum,am schimbat in 4000,5000 de turemai mereu si consuma ulei il ardea,cum daca schimb normal in 2500,3000 de ture nu consuma.deloc,am 500 de km de cand am completat si nivelul e la fel ,sper sa ramana asa,cu martorii dsc si frana de mana am facut presiunea in roti si acum no problem

Trimis de pe al meu HUAWEI Y530-U00 folosind Tapatalk

-un geam electric dreaptĂŁ spate are sufa ĂŽncâlcitĂŁ Ăâ˘i am anulat geamul ca nu urca nici nu cobora,o sĂŁ remediez problema- aici trebuie schimbare macara

-senzorul ulei roĂâ˘u nu se aprinde când pun contactul ,doar cel galben se aprinde când trebuie sĂŁ completez-iti trebuie senzor ulei nou

-am observat ca Îmi consumã ceva ulei,când merg mai turat bãnuiesc pt ca atunci când merg normal nu Îmi consumã,fum nu scoate- schimbare simeringuri supape, fa un search pe forum, nici un N42 nu scapa

-am un zgomot la motor ca de diesel aĂâ˘a mi se pare mie ,alĂâşii zic ca e normal,ĂŽntinzĂŁtorul l-am verificat Ăâ˘i e cel nou cu capul mai mic de 6 mm-N42 are injectoarele zgomotoase(tacane),la rece este zgomotul pompei suplimentare de aer

Merci de raspuns,banuiesc ca nu scap de schimbat simeringurile la supape....