Jump to content

Salut fani BMW...

Binu

Recommended Posts

:blink: foarte bucuros...seria 3 compact din 1999...316...1895cmc...adus de dincolo!

Prima mea masina...e sechond cei drept dar merge f bine...toarce ca o pisicuta!

Eu am niste intrebari in legatura cu niste zvonuri...vorbe de la unii colegi:

Este adevarat ca manopera e mai scumpa la BMW service cu mult ca si la un service mai obisnuit...si ca se merita sa iti cumperi piesele de la BMW si sa mergi sa ti le montezi la alt service?

Nu stiti cam cat tin placutele de frana...mers obisnuit...cam cati km pana ce trb sa le schimbi?

Omul de la care lam luat...de fapt o firma...a bagat ulei sintetic Mobil 1...e bun?...daca nu...cand voi face din nou schimbul...peste 8000...ce ar trb sa pun?

A trb sa schimb farul de pe partea cu pasagerul...si am mers la un magazin de piese si am comandat...a costat 320 Ron...am intrebat daca e original si mia zis k nu e...original ma costa 900Ron...oare am procedat bine?

Eu am distributia pe lant...e bine acest lucru?

Ar trb sa ma duc sa il pun pe tester...sa vad starea la toate...ce ziceti?..sa ma duc la bmw sau la un service care stie sa verifice si bmw-uri?...sincer astia mi-au bagat in cap si mi sa cam facut frica de cat o sa ma coste...nu stau f bine la capitolul bani...oricum intentionez sa merg cu el cat mai repede sa i verific starea...multumesc ca ati citit!

post-5821-1178568651_thumb.jpg

frumoasa introducere... :blink:

in 99 nu stiu daca se mai faceau pisici...

uleiul ce mai bun ce bag si io e castrol 5w40 softec...schimbat la 8 max 10 mii km

acu e traziu sa mai faci un test...doar pt linistea ta....

in rest sper sa te bucuri de ea...

piesele sunt mult mai ieftine decat renaul clio... :)

tre sa cauti da nu e un capat de tara...

bine-ai venit.... :)

frumoasa introducere... :blink:

in 99 nu stiu daca se mai faceau pisici...

uleiul ce mai bun ce bag si io e castrol 5w40 softec...schimbat la 8 max 10 mii km

acu e traziu sa mai faci un test...doar pt linistea ta....

in rest sper sa te bucuri de ea...

piesele sunt mult mai ieftine decat renaul clio... :)

tre sa cauti da nu e un capat de tara...

bine-ai venit.... :)

231501[/snapback]

Am vazut eu pisica din 2001. Mi-a venit sa rad cand am auzit prima data dar cand am vazut am ramas cu gura cascata.

Multumesc de saluturi...am sa merg la bmw sa scap de "blestemul" asta...

231570[/snapback]

Bine ai venit! Sa te bucuri de ea!

Daca ai nevoie de sfaturi, etc., ia legatura cu mine. Sunt din Cluj si iti pot da niste ponturi de unde sa iei piese, unde sa faci service.

Felicitari pentru achizitie, s-o stapanesti fara probleme!

Manopera e mai scumpa ca la un service "obisnuit", dar in comparatie cu service-urile VAG, Reno, etc este echivalenta...

Placutele mie imi tin deja de 25.000 km, mers obisnuit...deci intre 20kkm-30kkm.

uleiul recomnadat de BMW este Castrol, in general, in particular pentru motorul tau trebuie Castrol Long Life 5W40. (se gaseste la reprezentante, in bidoane de 1L, aprox 35ron/litru.)

Farurile in Romania sunt consumabile, din pacate...nu e nicio problema ca ai pus un far care nu e original.

Faptul ca distributia pe lant e nu poate decat sa fie un lucru bun: se uzeaza cam de 5 ori mai greu decat cea pe curea.

Si da, un tester bara-bara este indicat.

Bine ai venit! :blink:

bine fie...am mai pus cateva poze...mersi fratilor pentru sfaturi...chiar am nevoie de ele...

post-5821-1178614716_thumb.jpg

post-5821-1178614810_thumb.jpg

post-5821-1178614845_thumb.jpg

Edited by Binu

booghy76...mersi...eu sunt din AB...dar fac facultatea de Autovehicule Rutiere aici in CJ...dami adresa ta de mess daca ai si intru in legatura cu tine...apropo stie cineva cam cat ar costa completarea de freon la AC?

Bun venit printre noi, multi km fara paripetii si incidente.

Este adusa anul asta in tara?? Daca da spune-mi si mie te rog frumos cam cat a costat inmatricularea, ai inmatriculat-o pe baza noilor taxe sau cu taxele alea mai maricele. Merci anticipat

Mario .B am cumparato pe o firma din Cj...ei au platit taxele si TVA ala...eu doar am dat pe ea 7000 euro...si restul e istorie...normal la un motor ca al meu 1895cmc euro3 platesti...of k nu mai stiu...intri pe automobiletv.ro si ai acolo sectiunea 2hand si acolo poti sa calculezi! puteam sa mio aduc si eu de dincolo dar nu aveam timp...si daca tot a fost adusa de 2 luni..am cumparato!...Din pacate freonul cred k va mai trb sa astepte ca am fost azi sa vad de far si din nou a fost greseala...nu e bun...e a treia oara cand aduc gresit...m-am enervat si am zis sa imi aduca unul original si ala ma costa 8 mil juma...pfai...daca asta se potriveste...dau banii nam ce sa i fac...trb sa il schimb ca e crepat inauntru si nu mai pot sa il reglez de la buton...si bate sus...mau orbit astia destul...nu mai vreau sa circul cu el :) ...prea scumpe la noi piesele astea... :) sunt curios daca asta e cel adevarat :blink: ...

Mi se pare foarte exagerat un far 8.5 milioane. Pai cu banii astia ai putea sa-ti cumperi lejer o pereche de faruri de la o firma de tuning de exemplu...ceva gen angel-eyes. Mai mult de 10 milioane nu cred ca dai pe amandoua.

si mie mi se pare...ciudat...dar oricm nu am dat banii inca...am platit farul celalat...3 mil si ceva...si mai trb sa mai dau restul...acuma sa vad daca e original...sau nu...nu dau banii pana nu sunt sigur...m-am invatat minte...dar acuma sa vad ce zic ai mei ...ptr ca ei ma finanteaza!!!...nu depinde de mine...daca nu imi dau banii asta e...cred k am sa merg la dezmembrari... :blink: