Jump to content

Ajutati-ma sa imi aleg marimea la cauciucuri

Remus R.

Recommended Posts

Mi-am luat niste jante pe 16 - 7J originale BMW si nu stiu ce marime sa imi aleg la cauciucuri ( ma refer in special la latime):

-205 ... mi-e sa nu fie prea inguste ca acum am 195 si e ca o trotineta

-215 ... imi suna bine dar nu as alege asta pe motiv ca poate nu voi fi multumit si o sa imi para rau de fiecare data cand voi vedea masina ca nu am pus de 225

-225 ... eu nu vreau tunning pe masina si mi-e teama sa nu fie ca motanul incaltat, si oare nu atinge , eu stiu ca 225 e maxim cat intra pe 16 - 7J; poate ma insel si stiti voi mai bine. Altfel as alege 225. :)

As fi recunoscator celor ce pot da sfaturi utile din propria experienta, sau din ce au vazut pe la altii . mersi :)

ps: pls fara replici "destepte" :) la care eu nu m-as fi gandit :) precum " incearca sa vezi care-ti place mai mult" pt ca daca aveam ocazia incercam :) :blink:

eu mi-am cumparat de o luna de zile jante 16/7j,si mi-am luat anvelope yokohama,225/50/16-arata foarte bine pe masina,ca cele de 195 pe care le-am avut ma enervau de cate ori ma uitam din spate la anvelope ca erau prea inguste-nu ating nicaieri cele de 225 sant si in carte trecute si sta foarte bine pe viraje,simti mai bine masina-se simte si la franare-servodirectia merge la fel ca inainte-parerea mea iati mai late ca e mai bine,in afara de partea financiara ,ale mele mai au si protectie la janta ceea ce e foarte bine la parcari ca nu stau stresat ca imi zgarii jantele .

Parerea mea e sa iti iei 225/55/16. Nu o sa-ti atinga nicaieri stai linistit. Din link-ul care l-ai dat tu iti recomand cu mare caldura GoodYear Eagle F1. Costa mai mult un pic, dar in momentul in care iti iei niste cauciucuri noi faci o investitie pe cel putin 2-3 ani si eu zic ca merita.

Au o aderenta fantastica, plus ca design-ul ofera un look aparte masinii :blink:

Ca alternativa ti-as recomanda si Toyo. Multa bafta!

la e 46 in cartea tehnica sant specificate urmatoarele dimensiuni pentrujante7jx16-all season 205/55R16 91H,summer tires 205/55R16 91H,225/50R16 92H, 225/50ZR16,winter tires 205/55 R16 91QM+S,225/50R16 QM+S-nu fa alte combinatii ca abia atunci sar putea sa-ti atinga.

la e 46 in cartea tehnica sant specificate urmatoarele dimensiuni pentrujante7jx16-all season 205/55R16 91H,summer tires 205/55R16 91H,225/50R16 92H, 225/50ZR16,winter tires 205/55 R16 91QM+S,225/50R16 QM+S-nu fa alte combinatii ca abia atunci sar putea sa-ti atinga.

231866[/snapback]

aha, oki am sa printez asta cand ma duc sa le iau. :blink:

da, 205 am. sunt excelente, cu protectie janta, par si destul de late...

prea multa frecare cu asfaltul parca nu-i de mine.  :blink:

231934[/snapback]

La fel zic si eu, tocmai am pus Pirelli 205/55R16 270 RON bucata de la www.depozituldeanvelope.ro ......foarte incantat de ele.........pe site pretul e mai mare insa spun ei ca mi-au facut un discount.......facusem comanda dupa care m-am razgandit si am sunat sa o anulez , atunci mi-au propus un pret de 270 ron.....arata ffff bine cu ele, maine poate pun si o poza........