Jump to content

Cumpar BMW 520d E60 2009 E5

davyd

Recommended Posts

Cumpar Bmw 520d E60 2009 Euro 5 cu preferabil urmatoarele optiuni:

-bixenon adaptive cornering

-navigatie mare CIC 2009 cu HDD

-dublu climatronic

-incalzire scaune

-M-Paket

-Scaune cu memorii full piele ,electrice

-Volan cu memorii

-km pana in 200.000 km reali

-joystick

As putea sa renunt la unele optiuni depinde cat de bine arata masina si cat de serios este proprietarul,adica sa aiba urmatoarele optiuni

-bixenon adaptive nu neaparat cu cornering

-navigatie mare CIC 2009 cu HDD obligatoriu

-dublu climatronic obligatoriu

-incalzire in scaune obligatoriu

-scaunele sa fie oricum pot sa fie si textile fara memorii,dar electrice

-maxim 200.000 km reali

-joystick automata sau manual (oricum)

-M-paket nu neaparat

Eu zic ca nu sunt pretentios,oricum si bugetul meu poate face fata la optiunile care le-am spus mai sus,nu are rost sa-l zic aici,daca are cineva vreo masina care se incadreaza in cele descrise de mai sus il astept cu mesaj in privat.Tineti cont de optiunile care le doresc obligatorii pe masina.

Nu-mi trimiteti mesaj daca stiti ca masina a avut vreun accident sau are km dati inapoi sau alte defecte ascunse,de oriunde o cumpar,inainte vreau sa ma duc cu ea la BMW in reprezentanta pentru o verificare totala.Deja era sa iau o masina cu km dati inapoi si una cu accident frontal,m-am calit putin sa zic asa.Doresc un proprietar serios,m-am saturat de samsari cu care sa vorbesc clar ca daca masina este in starea perfecta care o descrie clar vin si o cumpar si el sa-mi zica "pai da,dar eu oricum maine o duc in targ si mai am si 2 proprietari cu care ma intalnesc maine si poimaine",i-am zis clar ca vin sa cumpar masina ca imi place cum arata si etc,veneam pana la cluj,undeva la 380 km distanta si el imi spune ca da ramane stabilit,dar el are clienti oricum la ea ,inca ma uit la ea pe olx,tot acolo este cu pretul mai scazut ca inainte si acum 2 saptamani puteam sa o cumpar eu sau pot sa o cumpar si acuma,dar numai vreau..nu fac afaceri cu oamenii nesimtiti.

Astept oferte, va multumesc!

Edited by davyd

Deci vrei manuala sau automata ca aici nu e clar si e un criteriu important . Mpack te costa aprox 1000 sa montezi ulterior . Cornering util doar daca mergi mult extraurban , noaptea . Scaunele electrice sunt standard din ce stiu la E60 . Mai bine t orientezi sa fie scaune sport .

E important si totusi poate sa fie si cu manuala si cu automata. Imi place mai mult cu automata,ar fi prima masina cu automata,dar nu e un criteriu gen " aa daca are manuala nu o cumpar" daca intelegi.Astea de mi-au placut de vroiam sa le cumpar una avea manuala,una joystick automata nu dupa aia m-am uitat.Da stiu cat costa paket m,nu merg exterior aproape deloc,poate un drum de mare si cine stie cand sa o mai scot in afara,imi place mie optiunea cu cornering ,dar cum am spus nu-mi influenteaza decizia daca sa cumpar masina sau nu exact ca si cutia.Da ai dreptate scaunele sunt standard electrice,dar cum am mai spus pot sa fie oricum.

Depinde si cum arata masina,adica poate sa aiba toate optiunile care le vreau eu,dar daca arata obosita din poze interior+ exterior,butoane sterse etc nu o cumpar.Prima masina care am vrut sa o iau avea scaune full textile,fara memorii deloc si era manuala.

Edited by davyd

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.