Jump to content

BMW e60

Americanuuu

Recommended Posts

Salutari tuturor!

Am niste nelamuriri referitoare la un e60 pe care as vrea sa-l achizitionez. Si intrebarile sunt cam asa:

Ce pasi sunt de facut pentru a lua masina din Uk si a o transporta in Ro?

Pot ajunge la suma de maxim 5.000E cu masina an 2004, transport, schimbare volan, inmatriculare?

Ce an de fabricatie are e60-ul cu buton START/STOP ENGINE?

Ce consum are un 520d,cam cate grame CO2/km, este mare diferenta de impozitare intre 520 si 525?

Multumesc frumos.

La banii astia,doar daca ai noroc sa nimeresti o masina care are ceva defect iar englezii sa o vanda crezand ca e costisitor reparatul dar de fapt sa fie foarte ieftin pt un mecanic priceput ;).Eu am luat un Mitsubishi L200 din 2007 cu 2400 lire (piele,geamuri el.toate 4,cam full,cobar nou):D.De la reprezentant Mitsubishi din Anglia.Evea motorul desfacut si ziceau ca e distrus motorul.L-am adus pe platforma cu gandul sa ii fac setul motor,sau sa schimb tot motorul,iar cand l-am dus la mecanic,totul parea in regula la prima vedere(iafara de putina calamina depusa pe supape).Ne-am hotarat sa il asamblam motorul din moment ce parea ok.Am observat ca lipsea 1 injector,asa ca le-am cumparat toate injectoarele noi si l-am montat,si merge CEAS ELVETEAM :laugh: motorul merge perfect.Singura problema care a gasit-o mecanicul,a fost uleiul,a avut vreo 15 l de ulei in loc de 7 si ceva.Deci cine ia facut schimbu de ulei nu la scos pe cel vechi ci a pus peste.

In conditile acestea poti sa nimeresti o masina buna si ieftina.Mecanicul care la reparat si aduce masini din Anglia,si mi-a povestit ca a mai patit si el sa ia masini foarte bune la pret de masini "Not roadworthy" si o impingea pe drum din fata vanzatorului si cu "ciocanul si sarma" o repara in juma de ora :laugh: si venea cu ea pe roate pana in tara.Dar asta doar daca esti mecanic bun si"simti"masina,altfel poti lua teapa.

Tot prietenul acesta mi-a recomandat sa nu dau 10.000 euro pe BMW E60 din tara sau germania ci sa il las sa imi aduca el din Anglia mai ieftin,dar am zis ca nu fac asta,BMW e o masina destul de pretentioasa din pct de vedere electronic,si nu as vrea dupa ce schimb volanul sa am tot felul de erori in bord,sa scartaie bordul etc.Eu zic ca pana in 5000 euro iti gasesti daca stai si cauti.Dar cel mai sigur iti gasesti daca esti in Anglia,mergi pe la parcuri auto.Dar schimbatul volanului si inscrisul,vor intra in alti bani.

uite cateva anunturi care s-ar incadra in 5000 euro

http://www.ebay.co.uk/itm/bmw-520d-se-/151889285223?hash=item235d4e9067:g:XtgAAOSwT4lWTgnC asta zice ca are ceva probleme dar nu ia dat de cap.POATE nu-s probleme grave. 2008

http://www.ebay.co.uk/itm/2006-BMW-520D-SE-AUTO-BLACK-DAMAGED-SPARES-OR-REPAIR-SALVAGE-/221956712349?hash=item33ada6a79d:g:ZJIAAOSwNphWXfb5 2006

http://www.ebay.co.uk/itm/2008-58-BMW-520d-SE-SALOON-NICE-CONDITION-IN-DARK-BLUE-BLACK-LEATHER-/172014862846?hash=item280ce281fe:g:O6wAAOSwAKxWXHWx 2008

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-520D-2-0TD-d-SE-/181941096302?hash=item2a5c88cf6e:g:93gAAOSwgyxWVDVo 2007

Edited by Borota

Butonul start-stop cred ca e de la mijlocul lui 2005. Impozitul la 520 ii 180 lei iar la 525 890 lei, +/- cativa lei. Noxele la cel de 2000 manual 158, la automat pe la 170 iar la cele de 2500 pe la 200.

Mersi.

La banii astia,doar daca ai noroc sa nimeresti o masina care are ceva defect iar englezii sa o vanda crezand ca e costisitor reparatul dar de fapt sa fie foarte ieftin pt un mecanic priceput ;).Eu am luat un Mitsubishi L200 din 2007 cu 2400 lire (piele,geamuri....

Ideea mi-a venit tocmai pentru ca sunt in Uk o perioada si sincer nu mai vreau masini din Ro. Am un opel din Ro si la doua zile dupa achizitie mi-am dat seama ca masina fusese de fapt trecuta prin zeci si zeci de proprietari (era sub orice critica).

Din linkurile pe care mi le-ai dat se pare ca majoritatea sunt din 2008, dar ma gandesc ca una din 2004/2005 e mai ieftina.

Am vazut un anunt pe strazile manchesterului cu un e60 ce avea usa putin lovita la 1.999L, de aceea vreau sa stiu un cost estimativ pentru tot.

Nu te supara,dar tu vrei masina buna si in ton cu 2015,unde preturile la un bmw sanatos sunt peste 10.000 euro in Romania la un 520d bun si in 5000 euro vrei sa o si cumperi,sa o si aduci ,sa-i schimbi si volanu si inmatriculare si vrei si buton start/stop engine,de parca aia e optiunea de baza...Mai bine incerci altceva,o seara frumoasa!
  • Like 3
  • Downvote 1

Mersi, nu caut intotdeauna pe forum pentru simplu fapt ca unele subiecte pot fi invechite, cum ar fi taxa de poluare, impozit si alte taxe si asta tocmai pentru ca se schimba mereu.

Nu te supara,dar tu vrei masina buna si in ton cu 2015,unde preturile la un bmw sanatos sunt peste 10.000 euro in Romania la un 520d bun si in 5000 euro vrei sa o si cumperi,sa o si aduci ,sa-i schimbi si volanu si inmatriculare si vrei si buton start/stop engine,de parca aia e optiunea de baza...Mai bine incerci altceva,o seara frumoasa!

Stii ce ar zice Florin Piersic in situatia asta?

Care e diferenta intre 2004 si 2015? 2004 nu e 2015 si 2015 nu e 2004.

Iar asta asa e. :)

Am gasit cateva 520 2004/2005 in tara la pretul de maxim 5500 dar mie frica sa nu fie explodate, asta e motivul pentru care caut de afara.

Butonul start/stop era o simpla curiozitate.

Edited by Americanuuu

Omg... Am uitat ca si babele de la tara au acum internet.

Am deschis un topic tocmai pentru ca vreau sa aflu daca e alba sau neagra, cat ma duce taxa de poluare,gasesc piese la preturi bune, mana de lucru.

Am gasit cateva anunturi in jurul a 2500Lire

www.ebay.co.uk/itm/2004-BMW-530-DIESEL-AUTO-/121833764104?hash=item1c5ddbb508:g:gaYAAOSwnipWZHJc

http://www.ebay.co.uk/itm/2004-BMW-e60-525d-/272067651624?hash=item3f587ee828:g:AN8AAOSwnipWYezV

Acum vreau sa stiu doar cat poate fi taxa si cat voi scoate din buzunar pentru schimbarea volanului

Gasisem la un moment dat si un bord complet ieftin datorita faptului ca se afla in Uk si era de pe o masina dezambrata cu volan pe stanga.

• Like 1

Omg... Am uitat ca si babele de la tara au acum internet.

Am deschis un topic tocmai pentru ca vreau sa aflu daca e alba sau neagra, cat ma duce taxa de poluare,gasesc piese la preturi bune, mana de lucru.

Am gasit cateva anunturi in jurul a 2500Lire

www.ebay.co.uk/itm/2004-BMW-530-DIESEL-AUTO-/121833764104?hash=item1c5ddbb508:g:gaYAAOSwnipWZHJc

http://www.ebay.co.uk/itm/2004-BMW-e60-525d-/272067651624?hash=item3f587ee828:g:AN8AAOSwnipWYezV

Acum vreau sa stiu doar cat poate fi taxa si cat voi scoate din buzunar pentru schimbarea volanului

Gasisem la un moment dat si un bord complet ieftin datorita faptului ca se afla in Uk si era de pe o masina dezambrata cu volan pe stanga.

Exemplul tau de e60 la 2700L are aproape 400k kilometrii. Te poti astepta la multe defecte. Inmatricularea te costa destul de mult (undeva la 1500-1700)si mutatul volanului aproximativ 1500 de euro. Deci si daca o gasesti la banii aia fara defecte mari(putin probabil) ajungi undeva la 6600 de euro. Iti gasesti masina in Romania la 7000 si cu kilometrii mai putini.

• Like 1

Cam are dreptate " John92"...Dar si asta din tara,ma gandesc ca majoritatea au km dati in spate.Ciudat ca si masinile din 2004 si din 2008 cam toate au in jur de 200.000km + -...EXTREM de rar vezi cu km peste 300.000 ceea ce mi se pare "putin dubios".In germania de exemplu,daca neamtu' da km in spate si poti dovedi ca ia dat,e caz penal,asa ca unii nemti nu se joaca.Dar clar altii "se joaca"..Intamplarea unui prieten cu o firma de vanzari auto din nemtia',neamtu a refuzat sa ii vanda masina cand a zis ca o vrea pentru germania,neamtu a zis ca e doar pentru export,si ia recomandat alta masina daca vrea pentru germania,refuzand categoric sa o vanda pe precedenta.Si acesta poate fi un criteriu de urmarit cand cumperi masina din germania,sa ii spui vanzatorului ca vrei sa o cumperi pentru germania,nu export pentru ca atunci poate din frica omul va fi cinstit. Edited by Borota

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.