Jump to content

E36 318i samoablau metallic

C.i.p

Recommended Posts

Salutari,

Pentru ca imi doream de mic ca prima mea masina sa fie o pisicuta am luat o pisicuta.

Fabricata in 94, un singur anteproprietar in tara, cumparata cu tot cu cartea ei din fabrica si carnetul de intretinere care odata ce a iesit din germania nu a mai fost completat, se prezinta binisor pentru anii ei.

Dotarile sunt putine, am luat-o pentru un proiect si de dragul lucruruilor DIY o sa urmezeze o serie de modificari, care facute bine si cu bug gust, sper sa faca din pisica o masinuta pe care sa o tin vreme indelungata.

Momentan o sa fie folosita zi de zi, insa sper ca in cativa ani sa se transforme in masina de duminica sau de iesit la o plimbare.

Dotarile din fabrica, conform VIN-ului:

-1 airbag

- abs

- interior alcatara

- geamuri electrice

- oglinzi electrice

- trapa electrica bipozitionala

- obc 7 butoane

Fata de original masina a primit jante de 16, suspensie sport si o bara fata de M - toate astea de la vechiul proprietar.

Cum o am de putin timp si masinuta necesita ceva atentie lista pentru iarna aceasta este:

- schimb ulei. nu stiu ce are in ea acum, dar am cumparat deja 5 l de motul.

- reconditionat fete de usi

- reconditionat plafon

- neaparat o ceara pentru ca in bucuresti nu am garaj

- revizie in ceea ce priveste : frane, articulatii, consumabile

- eventual poate o mai ridic 1-2 cm

Pentru anul ce vine dorintele sunt sa primeasca un motor 1.8 is, instalatie de clima, jante 17 inch, bara spate si stopuri M si daca mai ajung banii poate si o vopsea cu culoarea din fabrica, pentru ca cea actuala si-a pierdut din luciu.

cateva poze cu starea ei initiala.

mai multe poze cand ma apuc de treaba

post-75458-0-24658200-1449767725_thumb.jpg

post-75458-0-17345000-1449767904_thumb.jpg

post-75458-0-50510900-1449767913_thumb.jpg

post-75458-0-95505600-1449768022_thumb.jpg

Edited by C.i.p

• 3 weeks later...
  • 6 months later...