Jump to content

Anvelope de iarna

kent8

Recommended Posts

Salutare !

Detin un bmw e46 316i 115hp (cred) si doresc sa il incalt pentru iarna .

Mentionez ca am jante oem bmw STYL. 46 (r15). Caracteristici janta (6 1/2 JX15 ET:42)

Ce dimensiuni de cauciucuri sa pun pe ele ?

Sa pun pe fata mai inguste si pe spate mai late sau toate 4 aceias dimensiune ?

Astept sugestii si pareri.

Cu stima !

Edited by kent8

Mai nou anvelopele se pun dupa cum ni se pare noua sau cum avem noi chef, nu se mai tine cont de ce recomanda producatorul, ce scrie in carte... ciudata treaba asta la unii...

Daca jantele sunt de aceeasi latime (acelas J pentru ce naibi sa pui diferit spate fata de cele din fata) daca ai aceeasi latime la jante pui aceeasi latime si la anvelope logic.

Edited by branevl
  • Like 2

• 2 weeks later...

Salutare tuturor ! Am si eu o nelamurire si anume :

Am comandat 4 anvelope MICHELIN ALPIN 5 195/65R15 91T. Cand am mers sa le iau am observat ca nu au pe ele dungile acelea de vopsea ca in poza atasata. Dar se cunosc a fi noi . Nu stiu ce sa cred sunt noi sunt resapate ? Ma tuteti dumeri ? Pentru ca nu stiu ce sa fac sa le ridic sau sa nu le ridic de la curierat . O seara buna !

post-71822-0-74890900-1450893738_thumb.jpg

si cele resapate pot si noi.

cauta pe google ce insemna resaptat si o sa intelegi mai bine.

(sunt ok si cele resapate pt iarna)

ex : http://www.4tuning.ro/tehnica-auto/anvelope-noi-vs-anvelope-resapate-ce-sa-cumpar-7903.html

https://dexonline.ro/definitie/resapat

primele linkuri din google (dupa cuvantul resapat)

Edited by wind-3er
  • Downvote 4

Salutare tuturor ! Am si eu o nelamurire si anume :

Am comandat 4 anvelope MICHELIN ALPIN 5 195/65R15 91T. Cand am mers sa le iau am observat ca nu au pe ele dungile acelea de vopsea ca in poza atasata. Dar se cunosc a fi noi . Nu stiu ce sa cred sunt noi sunt resapate ? Ma tuteti dumeri ? Pentru ca nu stiu ce sa fac sa le ridic sau sa nu le ridic de la curierat . O seara buna !

Eu am cumparat 4 anvelope Michelin Alpin 5 si nu seamana cu poza pe care ai pus-o tu, profilul e cu totul altul ( in V). Esti sigur ca alea sunt Alpin 5 ??

Scuze, e dimineata si inca nu am baut cafeaua. :rofl: Acum am recitit pentru a 3-a oara si-am vazut ce era cu poza. My mistake. :frantics:

post-71074-0-02678800-1450943304_thumb.jpg

post-71074-0-98634600-1450943314_thumb.jpg

Eu am cumparat 4 anvelope Michelin Alpin 5 si nu seamana cu poza pe care ai pus-o tu, profilul e cu totul altul ( in V). Esti sigur ca alea sunt Alpin 5 ??

Scuze, e dimineata si inca nu am baut cafeaua. :rofl: Acum am recitit pentru a 3-a oara si-am vazut ce era cu poza. My mistake. :frantics:

Poza care am puso este una informativa in care am vrut sa arat despre ce dungi vorbesc ! Alea nici de cum nu sunt michelin !

Cele atasate acum sunt michelin

post-71822-0-45884300-1451031823_thumb.jpg

Edited by kent8