Jump to content

Montaj folie de protecție.

nelufurdui

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am schimbat ĂŽn toamnĂŁ masina și doresc sa ĂŽi pun folie de protecție pe geamurile fațĂŁ, spate și lunetĂŁ. Este vorba despre un E91.

Ce recomandĂŁri aveți ĂŽn ceea ce privește tipul de folie, marca și transparenta.

Deasemenea am o problemĂŁ cu demontarea fetelor de uși, ĂŽn sensul ca as prefera sa nu fie demontate, de teama ca nu vor mai fi puse la loc ca ĂŽnainte și sa nu troncane. Ămi recomandați sa caut o firma care monteazĂŁ fĂŁrĂŁ sa dea fetele jos sau nu?

Sunt din Deva ĂŽnsĂŁ la nevoie pot sa merg și prin apropiere, gen Alba Iulia, Sibiu, Timisora sau Cluj, pentru a face operațiunea.

Aștept sfaturi.

Mulțumesc.

Salutare tuturor,

Am schimbat ĂŽn toamnĂŁ masina și doresc sa ĂŽi pun folie de protecție pe geamurile fațĂŁ, spate și lunetĂŁ. Este vorba despre un E91.

Ce recomandĂŁri aveți ĂŽn ceea ce privește tipul de folie, marca și transparenta.

Deasemenea am o problemĂŁ cu demontarea fetelor de uși, ĂŽn sensul ca as prefera sa nu fie demontate, de teama ca nu vor mai fi puse la loc ca ĂŽnainte și sa nu troncane. Ămi recomandați sa caut o firma care monteazĂŁ fĂŁrĂŁ sa dea fetele jos sau nu?

Sunt din Deva ĂŽnsĂŁ la nevoie pot sa merg și prin apropiere, gen Alba Iulia, Sibiu, Timisora sau Cluj, pentru a face operațiunea.

Aștept sfaturi.

Mulțumesc.

S-a tot discutat pe forum despre folii, daca dai search sigur ai sa gasesti o gramada de discutii.

Oricum, sa-ti raspund totusi si aici, eu recomand LLumar ceva dintr-o gama superioara, ATR>ATC>AT. Transparenta la geamuri ti-o stabilesti tu sau poate te ajuta cel care ti-o monteaza. Important este sa retina si radiatiile UV si nu doar sa colorezi geamurile. Daca vrei doar asta atunci poti merge pe o folie din gama AT, doar ca vara in zilele calduroase, n-o sa fie diferenta prea mare fata de una fara folii. In Timisoara gasesti sufficient de multe firme ce monteaza folii. Ai grija ca foarte putini te informeaza in ceea ce priveste tipul foliei LLumar. Spun doar ca monteaza LLumar si atat. Evident ca-ti vor monta folie din cea mai slaba gama si anume AT. Unii iti vor spune ca trebuie sa dea fetele jos, altii pot si fara. Eu iti pot recomanda pe cei la care mi-am montat eu acum 2ani. Pe site au si galerie cu lucrarile effectuate.

Innfolieri auto TM

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.