Jump to content

Filtru epurator e60 2008 (da sau nu)

TYT

Recommended Posts

Am cautat si nu am gasit !

Unde l-ai cautat?? Dupa ce introduci datele masinii tale intra pe informatii motor,si acolo iti arata mai multe schite cu motorul.Filtrul epurator este chiar langa capacul pe unde completezi uleiul in motor.Nu este numerotat,dar din acel capac rotund iese o conducta,acea conducta duce spre turbo.post-46628-0-68337700-1450811985_thumb.jpg

Edited by botosanibmw

Unde l-ai cautat?? Dupa ce introduci datele masinii tale intra pe informatii motor,si acolo iti arata mai multe schite cu motorul.Filtrul epurator este chiar langa capacul pe unde completezi uleiul in motor.Nu este numerotat,dar din acel capac rotund iese o conducta,acea conducta duce spre turbo.post-46628-0-68337700-1450811985_thumb.jpg

Nu ar trebuii sa aiba si el un cod de identificare? Daca acela e?

Capacul din imaginea postata de mine se afla langa filtru de aer ..cand am fost la mecanic s-a dus direct la "borcanul" unde ar trebuii sa fie epuratorul, dar surpriza "gol" .doar acest capac cu arc. Am observat acum ca seamana..

post-75645-0-59473000-1450813219_thumb.jpeg

Edited by TYT

Data viitoare cand ma duc la mecanic ..care din pacate trebuie sa schimb galeria de admisie , o sa ma uit ! Sper sa aiba vreun cod pe el

Da,galeria de admisie ce are?De ce trebuieste sa o schimbi?La filtrul epurator este posibil sa se foloseasca sistemul "Vortex"si de acea nu ai gasit nimic acolo,filtrul este cumva integrtat in carcasa de la culbutori,si acest sistem nu are nevoie sa fie curatat,practic el nu se poate imbacsi,lucrul ce se intampla la modelele cu filtrul epurator facut din pasla.Parerea mea!!

Edited by botosanibmw

Da,galeria de admisie ce are?De ce trebuieste sa o schimbi?La filtrul epurator este posibil sa se foloseasca sistemul "Vortex"si de acea nu ai gasit nimic acolo,filtrul este cumva integrtat in carcasa de la culbutori,si acest sistem nu are nevoie sa fie curatat,practic el nu se poate imbacsi,lucrul ce se intampla la modelele cu filtrul epurator facut din pasla.Parerea mea!!

Are "joc" la tijĂŁ..si nu mai inchide si deschide cum ar trebuii.

Daca ai motor N47 are ceva gen filtru dar nu se schimba, poti sa stai linistit, pt userul cu 525d din 2006 are filtru si se schimba.

Desi ai dreptate, nu se schimba, Daca te duci la ES service ai sa vezi ca "e obligatoriu" sa il schmbi si da se schimba cu tot cu capacul de la culbutori.

Sent from my iPhone 1s using Tapatalk

• 1 month later...