Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Mocheta uda in e 46fl cu trapa nu reusesc sa o rezolv

Recommended Posts

Dupa 2/3 saptamani in care masina a stat nefolosita am luato ieri ca sa ii fac itp. Surpriza,parbrizul de la mijloc inspre dreapta masinii era plin de picaturi de apa,tavanul torpedoului la fel umed,presul in dreapta ud la fel si mocheta,la sofer de asemenea ud dar mult mai putin. In spate sub presuri la fel doar numai putin umed,toate presurile le am din mocheta. Am verificat scurgerile din fata de la trapa si apa se scurgea pe la prag inspre rotile din fata deci cred ca acestea nu sunt infundate.

La toate usile am turnat apa si apa se prelinge corect pe la coltul usii deci nu cred ca este izolatia usilor

Cred ca nici scurgerile de la parbriz nu sunt infundate pt ca am turnat apa si pe acolo si la fel apa curge pe langa roti insa nu stiu cum sa dau bratele de la stergatoare jos ca sa verific mai bine.Habar nu am cum arata aceste scurgeri.

Daca stie cineva solutia si nu are timp sa imi scrie aici sa ma sune 078 297 240 multumesc anticipat.

Mentionez ca acolo unde pragul de plastic pleaca in sus catre bord unde se face la 90 grade se vede ca pe acolo sa scurs apa pe unde se uneste cu bordul.

Edited by Iancu Dragos

Dupa 2/3 saptamani in care masina a stat nefolosita am luato ieri ca sa ii fac itp. Surpriza,parbrizul de la mijloc inspre dreapta masinii era plin de picaturi de apa,tavanul torpedoului la fel umed,presul in dreapta ud la fel si mocheta,la sofer de asemenea ud dar mult mai putin. In spate sub presuri la fel doar numai putin umed,toate presurile le am din mocheta. Am verificat scurgerile din fata de la trapa si apa se scurgea pe la prag inspre rotile din fata deci cred ca acestea nu sunt infundate.

La toate usile am turnat apa si apa se prelinge corect pe la coltul usii deci nu cred ca este izolatia usilor

Cred ca nici scurgerile de la parbriz nu sunt infundate pt ca am turnat apa si pe acolo si la fel apa curge pe langa roti insa nu stiu cum sa dau bratele de la stergatoare jos ca sa verific mai bine.Habar nu am cum arata aceste scurgeri.

Daca stie cineva solutia si nu are timp sa imi scrie aici sa ma sune 078 297 240 multumesc anticipat.

Mentionez ca acolo unde pragul de plastic pleaca in sus catre bord unde se face la 90 grade se vede ca pe acolo sa scurs apa pe unde se uneste cu bordul.

Am fost din nou la masina,la primul test nu a fost chiar dreapta,masina era lasato de bot asa ca am indreptato si am turnat din nou tare pe la trapa cu un bidon de 5 l si am scurgerile fata infundate. Cand torn tare pe la trapa apa se scurge pe unde se uneste plasticul de la prag cu bordul si pe la becurile din plafon de la parasolar. Cum se desfunda acestea? Multumesc. A,am desfacut si filtrul acela dintre stergatoare nu stiu cum se numeste si acesta era 30 la suta umed.

Cred ca ideal ar fi sa poti gasi capul furtunului pe unde curge si cu un compresor sa sufli mizeria inapoi,evventual pui si niste apa pe sus si o lasi putin sa se inmoaie dupa sufli. Sau poti incerca cu un cablu otelit, ca cel de frana bicicleta, dar daca o avea multa mizerie mai rau il infunzi.ori ar putea sa aiba un T unde sunt legate doua furtunase la un al treilea prin care sa se scurga mai departe,si teul ala sa fie plesnit,am mai auzit asta dar nu mai stiu la ce model erea. Edited by cabron