Jump to content

Recommended Posts

Salut Baieti...

Am o problema destul de grava si prima data vreau sa va cer un sfat.. In urma cu 2 luni mi-am cumparat un e92 din 2007 , 2.5 benzina . Cand am cumparat masina am avut doar doua probleme cu ea . Una dintre cele a fost termostatul care ramanea blocat ..si garnitura de la admisie daca nu ma insel , pierdea ulei. Am rezolvat ambele probleme...am completat cu ulei si aia a fost. Dupa 1 luna de la rezolvarea acestor probleme...una dintre ele a reaparut. Azi dupa ce am tinut'o pe autostrada vre'o 30 la 200/h mi s-a aprins martorul de la ulei si imi spunea sa completez cu minim un litru de ulei. Nu inteleg care ar fi problema... pe unde ar putea sa piarda ulei ? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...

Cu respect.

Salut Baieti...

Am o problema destul de grava si prima data vreau sa va cer un sfat.. In urma cu 2 luni mi-am cumparat un e92 din 2007 , 2.5 benzina . Cand am cumparat masina am avut doar doua probleme cu ea . Una dintre cele a fost termostatul care ramanea blocat ..si garnitura de la admisie daca nu ma insel , pierdea ulei. Am rezolvat ambele probleme...am completat cu ulei si aia a fost. Dupa 1 luna de la rezolvarea acestor probleme...una dintre ele a reaparut. Azi dupa ce am tinut'o pe autostrada vre'o 30 la 200/h mi s-a aprins martorul de la ulei si imi spunea sa completez cu minim un litru de ulei. Nu inteleg care ar fi problema... pe unde ar putea sa piarda ulei ? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...

Cu respect.

Salut!O cauza ar putea sa fie simiringurile de la supape,si daca tii masina la 200km/h este normal sa mai manance ceva ulei.

Nu e primul bmw pe care il am... nu e normal sa imi consume ulei ca am mers cu 200km/h .. Am avut un e60 in trecut il tineam numai in 250 si nu consuma pic de ulei..

Salut!Hai sa fim seriosi,dar chiar sa o tii in 250 si sa nu consume"pic" de ulei,eu nu cred.Nu consuma ulei atunci cand este in stationare,cand ii dai 250 nu mai cred ca nu consuma.La situatia actuala verifica simiringurile de la supape.

Edited by botosanibmw
  • Like 1
  • Downvote 1

Poti incerca sa schimbi simeringurile de la supape si verifica foarte bine orice scurgere de ulei. Ce ulei folosesti? E foarte posibil sa ai probleme cu segmentii de ungere, chiar daca ai compresia ca in prima zi.

Luni merg cu ea la service si ii fac o verificare mai amanuntita.. De cand am luat-o i-am pus ulei de la BMW 5w-30.

PS: Va multumesc tuturor pentru sfaturi...

1451158827[/url]' post='2315997']

Luni merg cu ea la service si ii fac o verificare mai amanuntita.. De cand am luat-o i-am pus ulei de la BMW 5w-30.

PS: Va multumesc tuturor pentru sfaturi...

Tine-ne la curent. Sunt curios ce iti spun la service.

Unii mai spun ca filtru epurator ar fi cauza. De ex la mine au fost schimbate simeringurile si separatorul de ulei si tot consuma ulei. Ma rog,a fost schimbat doar separatorul de ulei,nu si furtunele,probabil poate fii una din cauze? Sa se scurga ulei prin unul dintre furtune si sa patrunda in camera de ardere ? Sau vorbesc prostii?:))