Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Portbagaj deschis

dragos18

Recommended Posts

Salutari! 320d, 2001, urmatoarea problema, am martorul de portabagaj deschis aprins, el este inchis defapt, il pot deschide doar cu cheia, nu cu butonul de pe cheie, ci daca introduc cheia in butucul acela de descuiat. Masina a fost lovita in spate, am facut-o, dar nu a avut nicio problema, acum insa... Problema a aparut peste noapte, a luat tata ceva din portbagaj, intr-o dimineata, iar eu cand am ajuns sa iau masina am gasit problema. Capota este inchisa, pe bord imi arata deschisa, o pot deschide doar daca introduc cheia, in niciun fel electronic(butonul de pe cheie sau butonul de pe capota). Any solutions?

Probabil ai un fir intrerupt intre masina si capota portbagaj sau swicth-ul din yala defect. Eu am patit la E60 asa si stiu ca e acelasi sistem (e chair aceiasi yala).

MI s-a facut un scurt intre fire si mi-a ars swicth-ul din yala. Am schimbat firele dar problema tot a ramas. Apoi am schimbat si yala si am scapat de problema.

Salutari! 320d, 2001, urmatoarea problema, am martorul de portabagaj deschis aprins, el este inchis defapt, il pot deschide doar cu cheia, nu cu butonul de pe cheie, ci daca introduc cheia in butucul acela de descuiat. Masina a fost lovita in spate, am facut-o, dar nu a avut nicio problema, acum insa... Problema a aparut peste noapte, a luat tata ceva din portbagaj, intr-o dimineata, iar eu cand am ajuns sa iau masina am gasit problema. Capota este inchisa, pe bord imi arata deschisa, o pot deschide doar daca introduc cheia, in niciun fel electronic(butonul de pe cheie sau butonul de pe capota). Any solutions?

Salut!VEzi ca in partea dreapta cum deschizi portbagajul este un manunchi de fire sub o protectie din cauciuc.Cauta cu atentie acolo,de cele mai multe ori se rupe un fir din acel manunchi de fire.Scoti acel cauciuc ce protejeaza cablurile si incepi sa cauti cat mai bine,fiecare fir pe rand.

La fire nu vei gasi prea usor care sunt intrerupte. Al mine nu s-au intrerupt ci a crapat izolatia si au iesit "mustati" din ele. Au facut apoi scurt.

Le-am inlocuit pe toate si am constatat ca nici cele neafectate aveau la interior probleme. Parerea mea e ca daca ai un fir intrerupt, mai bine le schimbi pe toate pt ca la scurt tim[p vor mai ceda si altele. Un alt avantaj e ca daca le inlocuiesti pe toate, le poti lasa mai lungi si atunci unghiul de indoire e mult mai "bland".