Jump to content

Vand E39 530i

CristiETC

Recommended Posts

Comentariul meu nu a vrut sa fie rautacios...pur si simplu sunt curios ce s-a facut la masina.

E drept, nu e ok sa vii si sa spui ca masina e "impecabila" tehnic si estetic si apoi sa bagi in ea aproape valoarea de vanzare a masinii. Daca aceasta "investitie" reprezinta revenirea la navi original, sau ceva de genul asta...poate as putea intelege. Dar daca reprezinta reparatii si/sau revizii care sunt absolut necesare...nu mi se mai pare corect.

Eram interesat de masina, dar nu la pretul actual...si acum dupa ce am vazut ca "impecabila" poate insemna 2000 euro in cateva saptamani...mai bine nu.

• Like 5

• 2 weeks later...

mikken, la pretul asta oricum iti iei un e60 din acelasi an. Am urmarit si eu anuntul, nu inteleg de ce nu pui direct 3000, probabil vrei sa incerci sa intepi la 5000.

Masina omului e fabricata in 2000...Cum sa iei e60 din 2000?Poate 2003 sau 2004 cand au aparut

• Downvote 2

Masina omului e fabricata in 2000...Cum sa iei e60 din 2000?Poate 2003 sau 2004 cand au aparut

Pai nu era specificat anul de fabricatie, daca stiam ca e din 2000 la pretul asta nici nu mai intram pe topic.

Edited by Americanuuu
  • Like 3
  • Downvote 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.