Jump to content

mici modificari la un bmw e36

M power

Recommended Posts

Felicitari!! Imi place... cu gust... Se vede ca stai in Austria si ti-ai format o alta mentalitate despre tunning decat romanasii nostri care (majoritatea) isi trag niste tunninguri cu "ochi de pisica" de te doare mintea...

Mi-ar placea sa am un garaj unde sa pot sa-mi fac si eu masina... poate pe viitor :blink:

Felicitari inca o data!

• 4 weeks later...

super farurile... dar la pleoape... nu cred ca merg pe E36, sincer eu sunt nebun dupa E36, si al tau e incredibil

da' sunt pleoape mai lungi care ajung si pe semnalizatoare... ar arata super... parerea mea ca pleoapele astea scurte nu tin pe E36

numa' bine :blink:

Revin cu a mea curiozitate, ca vad ca se deviaza de la subiect ! :blink:

M-ar interesa si pe mine sa-mi spui ce marca/firma sunt spoilerele, pragurile, farurile, pleoapele si jentile si la ce pret se pot achizitiona.

A... si ce culoare are masina ta ?!!  :)

Merci !

66819[/snapback]

• 10 months later...
buna asta putem rezolva eu stau in Austria si daca chiar te intereseaza atunci ti le cumpar eu de aici si vin in luna Iulie acasa in Brasov si rezolvam dar asta numai daca stii sigur ca vrei sa nu ma faci sa le cumpar degeaba.tu de unde esti?scrie-mi PM

26768[/snapback]

salutare

eu mi am luat 316 din 96 acum doua zile

si are amortizoarele duse

mpower poti sa mi cumperi si mie din austria amortizoare si arcuri ? eu am pe cineva acre vine des in austria si le poate lua de la tine si ti da banii

buna anul trecut mi am luat al doilea bmw e36-325i si am inceput la sfarsitul anului trecut adica in Noiembrie la restaurarea lui,am desfacut-o bucata cu bucata in afara de motor,am antifonat-o si i-am schimbat toate piesele cu unele noi,directie,pivoti,capete de bara,discuri(Brembo)+placute de frane(Ferodo pt curse)senzori de ABS,senzori pt uzura placute de frane,planetare,amortizoare+arcuri(FK)sport mai joase cu 400mm,stabilizatoare(M),bucse,toate suruburile noi,faruri+pleoape(Kamei),stopuri,pedale(AC-Schnitzer),schimbator de viteza(M),i-am pus klima,spoiler fata(M3)+lumini de ceata(M3),praguri,jante de aluminiu(BBS)225/45/R17,oglinzi electrice(M3).toata toba de esapament(Sebring),sistem audio DVD(Boos)+subwoofer (Pyle)+amplificator(Pyle),casetofon(Pioner),asa arata si acuma asa arata,aste numesc eu mici modificari astept niste pareri din partea voastra

24207[/snapback]

Nice :blink: