Jump to content

VAND BMW E90 320 diesel 163 cai

Colombian Heaven

Recommended Posts

Buna ziua tuturor,

Vand BMW Negru 320 diesel 163 cai an 2006 cod motor m47n VIN: VC52260. Masina a fost cumparata din Belgia de la reprezenta BMW ( BMW Jorssen-Wilrijk) in 2010 la 90 000 de km. La 110 000 de km i-am schimbat volanta, fulia, ambreiajul. In prezenti are 232K de km. Consumabilele au fost schimbate la 10-15000 de km mereu. Masina are cutie manuala, pachet M interior si exterior, trapa, Pro Logic 7, volan de M, interior Alcantara, incalzire scaune, senzori parcare fata-spate, suport pahare fata-spate, cotiera extensibila, incalzire in scaune, Navi Prof, oglinzi heliomate si incalzite, senzori ploaie si lumina, presuri cauciuc si velur, cauciucuri runflat. Masina merge impecabil, are mici semne de uzura pe bara spate si aripa stanga fata ( ies la polish), masina a fost zgariata in parcare de vecinii mei profesionisti. Nu a fost niciodata avariata, rasturnata, etc. Din punct de vedere estetic merita nota 9 iar tehnic nota 10. Se poate vedea si testa in Bucuresti. Ultima revizie am facut-o sapt trecuta, deci nu trebuie schimbat nimic la ea. I-am pus mereu ulei Castrol Edge 5w30 Full Synthetic si filtre Mann, bujiile (BERU) au fost schimbate impreuna cu releul (BERU) si becurile xenon in noiembrie + discuri TEXTAR fata spate, palcute si senzori de uzura. Coloana de directie superioara(SENZOR ELV) a fost schimbata la APB Filaret ( am factura si garantie). Consum extraurban 6% si in Bucuresti ia cam 10%in functie de trafic. Taxa platita si nerecuperata, am dovada ANAF! PRET 9500 euro negociabil. Masina este in stare impecabila, va rog fara oferte derizorii. Va rog fara comentarii idioate gen: "la banii aia iei facelift de 2010 chel cu climatronic si abs sau stiu eu ce altceva". Asta e masina, asta e pretul ei. Negociez la pret doar dupa test drive!

Va multumesc,

cH

Edited by Colombian Heaven

Buna ziua tuturor,

Vand BMW Negru 320 diesel 163 cai an 2006 cod motor m47n VIN: VC52260. Masina a fost cumparata din Belgia de la reprezenta BMW ( BMW Jorssen-Wilrijk) in 2010 la 90 000 de km. La 110 000 de km i-am schimbat volanta, fulia, ambreiajul. In prezenti are 232K de km. Consumabilele au fost schimbate la 10-15000 de km mereu. Masina are cutie manuala, pachet M interior si exterior, trapa, Pro Logic 7, volan de M, interior Alcantara, incalzire scaune, senzori parcare fata-spate, suport pahare fata-spate, cotiera extensibila, incalzire in scaune, Navi Prof, oglinzi heliomate si incalzite, senzori ploaie si lumina, presuri cauciuc si velur, cauciucuri runflat. Masina merge impecabil, are mici semne de uzura pe bara spate si aripa stanga fata ( ies la polish), masina a fost zgariata in parcare de vecinii mei profesionisti. Nu a fost niciodata avariata, rasturnata, etc. Din punct de vedere estetic merita nota 9 iar tehnic nota 10. Se poate vedea si testa in Bucuresti. Ultima revizie am facut-o sapt trecuta, deci nu trebuie schimbat nimic la ea. I-am pus mereu ulei Castrol Edge 5w30 Full Synthetic si filtre Mann, bujiile (BERU) au fost schimbate impreuna cu releul (BERU) si becurile xenon in noiembrie + discuri TEXTAR fata spate, palcute si senzori de uzura. Coloana de directie superioara(SENZOR ELV) a fost schimbata la APB Filaret ( am factura si garantie). Consum extraurban 6% si in Bucuresti ia cam 10%in functie de trafic. PRET 9500 euro negociabil. Masina este in stare impecabila, va rog fara oferte derizorii. Va rog fara comentarii idioate gen: "la banii aia iei facelift de 2010 chel cu climatronic si abs sau stiu eu ce altceva". Asta e masina, asta e pretul ei. Negociez la pret doar dupa test drive!

Va multumesc,

cH

la 110k i ai schimbat volant?