Jump to content

e46 coupe sau berlina?

lovemye46

COUPSE VS BERLINA  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Care pare mai frumoasa e46 coupe sau berlina?...Care e mai practica?

Parerea mea: coupe pare mai sportiva...pachet m arata mai bine pe coupe ... e46 coupe facelift are farurile diferita fata de berlina sau doar mi se pare?

Oare in coupe sunetul exterior e mai incet pentru ca nu are cele 2 portiere din spate si e mai etansa???Presupun ca e si mai usor sa te urci in coupe pe locurile din fata deoarece pare ca portierele din fata sunt mult mai mari...

Berlina e mai practica si mai sigura...in cazul unui accident cei de pe locurile din spate raman imobilizati...,coupe-ul se va vinde mai greu daca vreau sa o vand mai tarziu

Voi ce parere aveti?

e46 coupe arata f f bine.

Eu am avut e90 si acum e92 si e o diferenta mare intre ele(un mare plus e92) Legat de portiere...nu e chiar un avantaj fiind asa mari pentru ca trebuie sa ai grija la deschidere si mai ales pasagerul din dreapta sa fie atent daca nu e obisnuit cu portiera de coupe pentru ca o va lovi cu siguranta

Trebuie sa cantaresti de cate ori ai in masina mai mult de o singura persoana (exceptand soferul evident).De cele mai multe ori conducem singuri sau avem o singura persoana in dreapta deci varianta cu e greu de urcat in spate cred ca pica la multi.

Daca cauti look coupe-ul arata mult mai bine.De urcat in ambele variante te urci usor ca nu e smart.

Din partea mea ai un vot coupe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.