Jump to content

Zgomot in viraj

flavyus

Recommended Posts

Da, la mine este in fata rezervorul pentru ulei CHF. Din ce vad pe realoem, scrie ca este pentru vehicule cu dynamic drive (la mine este prezenta aceasta optiune)

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=FW51-EUR-05-2010-F10-BMW-530d&diagId=32_2119

Nu am reusit sa ma mai vad cu mecanicul. Luni sau marti am sa mai merg la un service.

Cred ca rotile din spate sunt actionate hidraulic.

Edited by Crysis21

La mine s-a schimbat situatia. Am inceput sa aud zgomotul continuu, dupa ce fac un viraj. Daca merg in linie dreapta 50 m nu se mai aude, dar daca virez putin se aude mereu huruitul. Cred ca sunt rulmentii morti.

PS: stiti cumva cine produce rulmentii originali?

Edited by Crysis21

• 6 years later...
On 1/31/2016 at 6:08 PM, Gennaro2012 said:

Salutare tuturor.Am cumparat de curand un bmw 525,xdrive,f11,automat din 2012,160000 km.De cateva zile am inceput sa aud un zgomot ca o bataie de planetare in partea din fata a masinii,la viraje,insa doar la viteza foarte mica sau la plecare de pe loc,in viraj.Ciudat este ca nu face mereu,adica intr-o zi de mers doar in oras(pentru ca la drum drept nu se aude nimic)o aud doar o data sau de doua ori.Am mers cu ea zilele trecute intr-o parcare mare si m-am sucit cu ea in toate directiile si nu s-a auzit deloc,insa azi la plecarea din parcarea unui supermarket a facut foarte tare si parca s-au simtit vibratiile si in masina.Mentionez ca am fost la un mecanic si mi s-a spus ca e posibil sa fie planetarele dar el a probat-o si nu s-a auzit nimic,mi-a zis ca el nu a auzit niciodata ca un bmw f10,f11 xdrive sa aiba probleme cu planetarele,el sfatuindu-ma sa o las asa ca nu vor fi probleme.S-a mai confruntat cineva cu o asemenea problema,ma puteti ajuta cu un sfat?Orice sfat ar fi bine venit,pentru ca trebuie sa plec la un drum lung cu ea si nu stiu ce e de facut.Va multumesc.

Salutare si eu am am aceeasi problema la seria 7 ,2016 , 90.000 km si se aude ca si o planetara dusa,mecanicii dau uitat dar nimic,acum am schimbat placutele si nu sa mai auzit deloc!!!