Jump to content

Turbina 318d

klax

Recommended Posts

A promis cineva ca ma duce s-o verific pe calculator dar vad ca e cam ocupat :blink: .Am mers azi cu ea si pare lipsita de putere adica prinde viteza greu consumu e la fel fum nu scoate a ulei ars nu miroase . Cum fac sa scot mufa de la debitmetrul daca are cineva o poza sa vad care e ar fi de mare ajutor apoi daca scot mufa apare ceva un martor aprins in bord? Si daca cunoste cineva unde sa ma duc s-o verific pe calculator dar sa fie cineva de incredere (fara AB sau filaret ) Va multumesc

trebuie sa ajungi la debitmetru pt a scoate mufa.

nu stiu exact cum arata motorul tau, dar aproape sigur va trebui sa scoti o parte din capacele de plastic care il acopera.

debitmetrul este in fata filtrului de aer, iar mufa de conectare arata ca una de calculator

trebuie sa scoti mufa si daca debitmetrul e problema masina va trage mai bine

nu se aprinde nici un bec in bord, masina va functiona normal. ar trebui sa consume putin mai mult, dar neglijabil.

Ieri seara si azi a mers masina perfect adica asa cum o stiam eu:) vreu sa va intreb daca e o dif cand se merge cu clima data drumu (daca merge "mai puturos" )

Si daca la temperatura mare motoru trage mai greu? Intreb asta pt ca azi si ieri au fost 22 grade cam asa si masina a mers perfect sau sa fie de la motorina?

• 2 weeks later...
Ieri seara si azi a mers masina perfect adica asa cum o stiam eu:) vreu sa va intreb daca e o dif cand se merge cu clima data drumu (daca merge "mai puturos" )

Si daca la temperatura mare  motoru trage mai greu? Intreb asta pt ca azi si ieri au fost 22 grade cam asa si masina a mers perfect sau sa fie de la motorina?

236520[/snapback]

exact asta am patit si eu...tragea mai bine la rece, cand se incingea motoru' dupa cca 30 min de functionare pe soare, se facea puturoasa...si avea laag mare (nu reactiona ferm la apasarea pe pedala de acceleratie)

am schimbat filtrul de motorina (desi avea numai 7000 km) si am scapat...are mai multa viata, trage foarte bine, nu mai e problema cand e motorul incins

la mine, clima nu avea legatura.