Jump to content

BMW e36

tanase47

Recommended Posts

Salutare, e prima oara cand postez aici, sper ca postez unde trebuie, sunt interesat sa achizitionez un BMW modelul e36 , sunt pasionat de acest model .

Voiam sa va intreb, sa va cer sfaturi, ce ar trebuii sa verific cand achizitionez acest model si ce imi recomandati.

Aceasta nu va fi masina principala, va fi doar o masina de weekend , sa o alerg si sa imi satisfac pasiunea , in rest am alta masina.

• Like 1
  • Downvote 1

1. ca motorizare de la 2.0 in sus ( cu consecintele de rigoare ...adica taxe + rca etc)

2. pe langa banii pt masina sa mai ai vreo 500-600 e pt eventuale retusuri , cu siguranta un E36 are nevoie ( varsta modelului de 15-20 ani )

2. o aripa ruginita nue prob, gasesti diverse elemente de caroserie usor , chiar la culoare.

3. sa nu fie fiert motorul ( sa nu fie garnitura de chiulasa arsa - poti vedea daca a fost umblat sau nu acolo )

4. probabil un 325 coupe sau 328 e ok pt ceea ce vrei tu.

5. mergi cu mai multe masini cu aceeasi motorizare....vrei 325....mergi cu 2-3-4 sa vezi diferentele, pt ca sunt, etc ..

Edited by wind-3er

1. ca motorizare de la 2.0 in sus ( cu consecintele de rigoare ...adica taxe + rca etc)

2. pe langa banii pt masina sa mai ai vreo 500-600 e pt eventuale retusuri , cu siguranta un E36 are nevoie ( varsta modelului de 15-20 ani )

2. o aripa ruginita nue prob, gasesti diverse elemente de caroserie usor , chiar la culoare.

3. sa nu fie fiert motorul ( sa nu fie garnitura de chiulasa arsa - poti vedea daca a fost umblat sau nu acolo )

4. probabil un 325 coupe sau 328 e ok pt ceea ce vrei tu.

5. mergi cu mai multe masini cu aceeasi motorizare....vrei 325....mergi cu 2-3-4 sa vezi diferentele, pt ca sunt, etc ..

Legat de motor fiert, under ar trebuii verificat ?

Legat de motor fiert, under ar trebuii verificat ?

daca are urme de mastic la garnitura de chiulasa !

daca tu nu te pricepi bine la mecanica ia un prieten care se pricepe .

pt 50-100 de lei urc-o si pe un elevator sa vezi cum e pe sub masina

sa nu curga ulei din cutia de viteza, din diferential, starea puntii spate .

desi in functie de pret ....poti gasi ceva frumos. ( la un 2000-2500 E cred ca ai sanse sa gasesti un E36 ok )

daca are urme de mastic la garnitura de chiulasa !

daca tu nu te pricepi bine la mecanica ia un prieten care se pricepe .

pt 50-100 de lei urc-o si pe un elevator sa vezi cum e pe sub masina

sa nu curga ulei din cutia de viteza, din diferential, starea puntii spate .

desi in functie de pret ....poti gasi ceva frumos. ( la un 2000-2500 E cred ca ai sanse sa gasesti un E36 ok )

Am inteles

Multumesc de informatii