Jump to content

Modul bluetooth E90

Colombian Heaven

Recommended Posts

Am un pr cu E90 care nu prea le are cu netul si computerul si de aceea scriu in numele lui. Are un E90 320d cu navi prof, cum aveam si eu la a mea. La communication interface si la setarile de la bluetooth e totul ok. Modulul bluetooth e pus pe activ insa nici un telefon mobil cand scaneaza aparatele bluetooth din jurul lui nu gaseste masina si nu se poate conecta. A facut diagnoza si nimic, nici o eroare. Stie cineva ce poate sa aiba masina? Am incercat cu diverse telefoane cu diverse sisteme de operare: IOS, Symbian, Android, etc.

Modulul bluetooth e pus pe activ insa nici un telefon mobil cand scaneaza aparatele bluetooth din jurul lui nu gaseste masina si nu se poate conecta. A facut diagnoza si nimic, nici o eroare. Stie cineva ce poate sa aiba masina? Am incercat cu diverse telefoane cu diverse sisteme de operare: IOS, Symbian, Android, etc.

uneori se uita, in telefon, in special la android, dupa ce s-a deschis bluetooth-ul a fost facut si VIZIBIL (din setari) pentru a putea fi gasit?

Si ar mai putea fi un lucru. Daca telefonul este de generatie mai noua se poate ca frecventa bluetooth-ul sa fie diferita fata de cea pe care se vrea a se comunica masina. De prin 2011-2012, mi se pare, s-a trecut la bluetooth 4.0 la telefoane android..

Edited by bimmer90f30

in telefon, in special la android, dupa ce s-a deschis bluetooth-ul a fost facu si VIZIBIL (din setari) pentru a fi gasit?

Si ar mai putea fi un lucru. Daca telefonul este de generatie mai noua se poate ca frecventa bluetooth-ul sa fie diferita fata de cea pe care se vrea a se comunica masina. De prin 2011-2012, mi se pare, s-a trecut la bluetooth 4.0 la telefoane android..

Si pe telefoane si pe masina, toate modulele sunt activate si sunt trecute pe vizibil, inclusiv setari I-Drive. Am incercat aceeasi procedura de conectare la alta masina identica si functioneaza si cu un nokia 6310i si cu un Samsung S6.