Jump to content

Achizitionare X3

TiL

Recommended Posts

Citez de pe un at forum:

With 2TB you get for sure:

- Paddle Shifters

- Sport+ mode (you can mimic this in the regular auto by selecting sport mode and manually selecting DTC to on)

- No automatic upshift in manual mode when DSC is off, DTC on, or sport+ selected

- Automatic kick down is deactivated when DSC is off, DTC is on, or sport+ is selected

Nu este doar pentru motoarele mari. Eu am 2L si am cutie sport pe F15.

Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de garantie, si anume :

-din cate vad la dealerii din Germania majoritatea masinilor au garantie 6 luni / 10.000KM

Aceasta garantie (sau limita de km) este valabila si in RO ?

Daca se strica ceva la masina pot sa repar masina la reprezentantele BMW din tara sau trebuie sa

merg in GR la servisurile unde ofera dealerul garantia ?

Daca puteti sa-mi dati orice informatie legata de garantie ptr masinile sh, este binevenita.

Link poza : Garantie

Thx

Edited by Skywalker_ss

Depinde de tipul garanției oferite:

BMW Premium Selection - are 24 luni garanție și se poate repara oriunde, la orice dealer ce face parte din programul BMW Premium Selection, ca o garanție normală.

EUROPlus - are maxim 12 luni și se rezumă strict la componente mecanice și electronice. Este mai mult ca o asigurare. Fie vei suporta tu reparația și apoi trimiți documentația (constatare, facturi) ca să-ți vireze banii, fie trimiți dinainte constatarea și astepți să-ți fie aprobat dosarul. În orice caz, depinde de foarte mulți factori, pentru că nu mereu acoperă 100%.

Nimic din acestea nu acoperă consumabile (de ex discuri sau plăcuțe)

6 luni / 10000km e altceva în poza pusă de tine. Mai exact că ar avea deja reviziile făcute sau ceva de genul și că n-ai avea nevoie să faci încă revizia sau inspecția în acel interval

Edited by deeJayOg
  • Like 1

Masina e ft ok, daca-ti place, ia-o! Provine de la B&K, un dealer de incredere ;) Ai un pic spatiu de negociere, sau incearca s-o cumperi prin Bavaria Used Cars Romania. Poate iesi cu 1-2K euro mai ieftin si ti-o si aduc in Romania.

Hai ca m-ai facut curios, cum as putea sa o cumpar prin Bavaria Used Cars Romania si sa ies si mai ieftin?

Cei de la Bavaria iti aduc masini sh din Gr ptr suma de 3k euro ( transport, verificare si cam atat cred ).

Chiar te rog sa-mi zic cum trebuie sa procede, da-mi mai multe informatii, o cumpar maine daca ai dreptate ca pot sa o scote mai ieftin :)

Thx

Confirm și eu pentru B&K. Eu am luat mașina acum 1.5 ani de la B&K din Luneburg. ImpecabilĂŁ experiența avutĂŁ cu ei. LângĂŁ Hamburg, unde se agațĂŁ harta Germaniei ĂŽn cui :) - m-a costat 1500EUR toatĂŁ treaba (2 persoane, avion, masĂŁ, motorinĂŁ, acte...etc). Asta e cea mai ieftinĂŁ variantĂŁ dar implicĂŁ sĂŁ te duci acolo personal. Poți sĂŁ mai negociezi poate cu Bavaria. AltĂŁ soluție nu prea ai cum.
  • Like 1

Confirm și eu pentru B&K. Eu am luat mașina acum 1.5 ani de la B&K din Luneburg. ImpecabilĂŁ experiența avutĂŁ cu ei. LângĂŁ Hamburg, unde se agațĂŁ harta Germaniei ĂŽn cui :) - m-a costat 1500EUR toatĂŁ treaba (2 persoane, avion, masĂŁ, motorinĂŁ, acte...etc). Asta e cea mai ieftinĂŁ variantĂŁ dar implicĂŁ sĂŁ te duci acolo personal. Poți sĂŁ mai negociezi poate cu Bavaria. AltĂŁ soluție nu prea ai cum.

Salut,

Nu prea inteleg cum cei de la Bavaria pot negocia pretul masinii de la B&K.

Pentru ca sunt tot reprezentanta BMW pot sa negociez cu ei pretul si nu cu B&K ?

Eu inteleg cam asa :

1. pretul masinii este una

2. pretul de a aduce masina in tara printr-o firma, este alta (care este fix, nu prea ai ce negocia)

Imi poate explica cineva va rog cum exact trebuie procedat cu cei de la Bavaria si la ce anume va referiti cand spuneti ca pot negocia pretul masinii?

Thx

Eu am luat o masina prin MHS Craiova. Masina venea de la AUER Konstanz. Pretul initial al masinii era 35K euro+tva. M-am dus cu oferta respectiva la MHS Craiova si ei au contactat AUER. MHS a cumparat masina de la AUER la un pret( nush care) si mi-au vandut-o mie cu 33K euro plus tva + masina adusa la Craiova. Adica eu am platit 2K mai putin din pretul de achizitie si nu am mai platit nici drum sau transport. MHS mi-a zis ca 1500 euro costa ca ei sa o aduca in tara in 10 zile lucratoare. Cred ca dealership-urile BMW au alte preturi cand negociaza intre ele ceea ce mi se pare normal. Edited by six in line

Eu am luat o masina prin MHS Craiova. Masina venea de la AUER Konstanz. Pretul initial al masinii era 35K euro+tva. M-am dus cu oferta respectiva la MHS Craiova si ei au contactat AUER. MHS a cumparat masina de la AUER la un pret( nush care) si mi-au vandut-o mie cu 33K euro plus tva + masina adusa la Craiova. Adica eu am platit 2K mai putin din pretul de achizitie si nu am mai platit nici drum sau transport. MHS mi-a zis ca 1500 euro costa ca ei sa o aduca in tara in 10 zile lucratoare. Cred ca dealership-urile BMW au alte preturi cand negociaza intre ele ceea ce mi se pare normal.

Mersi frumos ptr informatii, o sa contactez si eu dealerul Bavaria sa vad ce oferta imi face.

Am inteles acum la ce se referea colegii de mai sus.

O singura intrebare am: in ce an ai cumparat masina ? Te intreb asta ptr ca 1500 de euro este un pret super

rezonabil ptr transportul masinii din GR, iar eu unde m-am interesat nu am gasit mai putin de 2500 de euro.

Thx man

Am cumparat-o in 2016. Costurile de transport sunt cam la fel, a mai urcat motorina cu cativa centi, dar sigur nu s-a dublat. Cine iti cere 3000 euro sa ti-o aduca, e jaf la drumul mare. Orice platforma costa intre 300-600 euro. Ma ocup cu transporturi si stiu ;) Edited by six in line
  • Like 1