Jump to content

Sistem audio E46 (2003)

Recommended Posts

Sal all. De curand am cumparat un e46. Masina e super, nimic de zis :blink: . Doar ca are o problema:sunetul. Deci as vrea sa schimb tot. Am uitat sa va spun ca este echipat cu radio cd Buisness si 6 boxe.

As vrea sa pun un player care sa citeasca si dvd( ma gandeam la Jvc exad), sa schimb toate boxele, statie si sub.

Ca si cifre excluzand playerul as vrea sa stau in jur de 5-600euro chiar si mai mult.

Inca ceva:bancheta din spate nu e prevazuta cu gaura pt schiuri(am vazut in diverse topicuri ca masina e super antifonata si ca este o problema cu subwoferul).

Important e sa se auda bine dar as vrea sa-mi si mute tetiera :)

Thanks

Nasoala treaba cu sunetu la bmw.Al meu e break si nam probleme cu subwooferu duduie chiar dc are "doar" 325W.Cred k dc vrei sa iti mute tetiera trebuie sa te gandesti la un sub in jur de 500W RMS cu o statie care poate sa il duca.Deja in astea 2 componente eu zic k tre sa investesti in jur de 500-600 euro poate chiar mai bine.De boxe uita pt k cele de fabrica iti pot oferi dc le conectezi la un head unit bun destule inalte pt k de ele o sa ai nevoie.Eu am schimbat boxele la al meu si mare lucru nu am facut deoarece gaurile din usi sunt foarte mici si nu suporta boxe cu rezonanta buna.In concluzie,parerea mea este sa iei amplificator monobloc de preferat,si un subwoofer puternic :blink: .Multa bafta

Nasoala treaba cu sunetu la bmw.Al meu e break si nam probleme cu subwooferu duduie chiar dc are "doar" 325W.Cred k dc vrei sa iti mute tetiera trebuie sa te gandesti la un sub in jur de 500W RMS cu o statie care poate sa il duca.Deja in astea 2 componente eu zic k tre sa investesti in jur de 500-600 euro poate chiar mai bine.De boxe uita pt k cele de fabrica iti pot oferi dc le conectezi la un head unit bun destule inalte pt k de ele o sa ai nevoie.Eu am schimbat boxele la al meu si mare lucru nu am facut deoarece gaurile din usi sunt foarte mici si nu suporta boxe cu rezonanta buna.In concluzie,parerea mea este sa iei amplificator monobloc de preferat,si un subwoofer puternic :blink: .Multa bafta

234958[/snapback]

Oki. Exemple ceva?? Preturi?

Pai spre exemplu ai putea sa intri pe siteuri de specialitate din romania si sa te uiti si u sa vezi ce iti poti permite.O sugestie iti pot da:la subwoofer mas orienta spre unul de la JL Audio din seriile W6 sau W7 sunt foarte performante dar foarte scumpe sau alta firma buna este MTX cu suburile din seria sledgehammer.Mai sunt si alte marci care produc suburi bune:DLS,Kicker,Planet Audio etc...Despre amplificator nu pot sa dau f multe detalii depinde de ce putere are subu trebuie sa cumperi un amplificator care poate sal duca.Eu zic sa te orientezi la aceleasi marci,oricum un amplificator bun pentru 500W este in jur de 10 milioane.Te sfatuiesc sa cumperi doar difu la subwoofer pt k apoi sati alegi tu ce fel de cutie sati faca.

• 1 month later...
Salut.na ce ai luat pana la urma?Urmeaza sa iau si eu un woofer JBL 1222 (400rms(460ron))si un amp Kicker de 1x550rms(in punte(680ron)).+condensator,cabluri,lada pt woofer.tu la cat ai ajuns cu totul?mersi Edited by andy20

Salut.na ce ai luat pana la urma?Urmeaza sa iau si eu un woofer JBL 1222 (400rms(460ron))si un amp Kicker de 1x550rms(in punte(680ron)).+condensator,cabluri,lada pt woofer.tu la cat ai ajuns cu totul?mersi

249491[/snapback]

Sal. Ca player am pus JVC AVX11 ;

Boxe spate:Impact GNW 65

Boxe fata Impact GNS 5020

amplificator boxe Impact LK 454

Sub: Impact CBX 115

Ampli sub: Impact STEALTH 2

Toata afacerea cam 1000 de euro

Edited by seby_cst

E mai mult decat mi-as fi dorit :blink:  :)

249737[/snapback]

Pentru ca multa lume zice ca e problematic sa schimbi boxele din usile din fata de la E46 (odata ca nu prea incape orice si a doua oara ca se poate auzi mai prost decat inainte), poti sa dai mai multe detalii despre cum au fost montate acestea ?

Daca ai si poze ar fi super.

Pentru ca multa lume zice ca e problematic sa schimbi boxele din usile din fata de la E46 (odata ca nu prea incape orice si a doua oara ca se poate auzi mai prost decat inainte), poti sa dai mai multe detalii despre cum au fost montate acestea ?

249968[/snapback]

:blink: :) :) si eu sunt f f curios..

eu am bagat in cacatul ala de muzica pana cum aproape 800 si .. este varza..

\

daca stiam asa . o luam pe alta parte. si incepeam cu HU.. care ma ruinat...

pentru ca este cu navi...

249968[/snapback]

Poze nu am :) . Eu am dus masina la centru si seara am luat-o. Din cate am inteles a trebuit sa taie un pic ,pt a pune de 16,5 pe fata. Dar schimba total sunetul :blink: deci merita facuta operatia asta :)

.... bine spus problematic... azi am remarcat si eu urmatorul lucru... eu pe masina mea . am aceleasi difuzoare pe fata ca si pe spate. sunt practic identice...

deci ar trebui sa intre relativ usor. alte difuzoare de 16 .5 pe fata ... .. si acum o intrebare. am gasit pe piata niste inele adaptoare . care se pot pune pentru a mari spatiul adica incinta... difuzorului. a montat cineva asa ceva pe masina... ???