Jump to content

BMW Efficient services?

fbdcnt

Recommended Posts

caut o firma cu service bmw respectabil. adica sa lucreze corect tehnic si legal fiscal, sa aiba raspundere pentru ce fac. e aici un banner cu firma din titlu. nu am auzit de ei, ma uit in site, caut la min. de finante, nimic, nu exista firma cu numele asta. in primul rand nu ar trebui acceptata publicitate de la entitati nelegitimate, trecand peste faptul ca oricine are un site este obligat prin lege sa treaca datele de inregistrare fiscala. toti vand vrute si nevrute pe net, nu stii cine sunt. ma rog, nu mi-as duce vreo masina intr-un astfel de loc, dar exista totusi alte service-uri bmw decat auto Bavaria, pentru ca daca nu exista, nici nu e de mirare ca aia fac ce fac.
  • Downvote 1

Cred ca nu este cazul sa te mai informezi in alta parte, uite aici tot pe forum :

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/130741-probabil-cel-mai-cochet-service-mini-showroom-specializat-bmw/page__st__200

TOtusi daca cineva vine cu o idee mai buna, si eu sunt interesat, am de schimbat placute/senzori frana spate si ulei frana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.