Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Diferențial spate

Recommended Posts

Am achiziționat un BMW 318 i din 2010 benzina 82300 km carte Service locuiesc in Germania mașina este cumpĂŁratĂŁ tot in Germania .Dupa câteva zile de condus am auzit un sunet ciudat vâjâit pe partea din spate am mers la service BMW si mi au spus ca este diferențialul dus la ieșire din service mi a pâlpâit si lampa de check engine mecanicul mi a zis ca ar fi un injector.Costurile totale Find destul de mari. Ăntrebarea mea este la diferențial trebuie schimbat complet ,si la injector din ce am citit nu e neaparat injectorul in sine. Având in vedere km mașini mi se pare ca au cedat cam repede. Va mulțumesc

Am achiziționat un BMW 318 i din 2010 benzina 82300 km carte Service locuiesc in Germania mașina este cumpărată tot in Germania .Dupa câteva zile de condus am auzit un sunet ciudat vâjâit pe partea din spate am mers la service BMW si mi au spus ca este diferențialul dus la ieșire din service mi a pâlpâit si lampa de check engine mecanicul mi a zis ca ar fi un injector.Costurile totale Find destul de mari. Întrebarea mea este la diferențial trebuie schimbat complet ,si la injector din ce am citit nu e neaparat injectorul in sine. Având in vedere km mașini mi se pare ca au cedat cam repede. Va mulțumesc

Pentru diferential poti sa citesti putin aici... http://www.bmwclub.ro/forums/topic/53690-huruit-diferential-rezolvare/page__hl__huruit

Unui prieten i s-a intamplat la un f30 xdrive 2.0 cand avea 65000 km...era inca in garantie a lui si s-a rezolvat prin schimbare.

Edited by DohoDragos

Partea cu diferențialul am inteles am citit ... Dar problema cu lampa de check engine care s a aprins in service dupĂŁ care s a stans si de atunci nu a mai apĂŁrut e clar ca ceva acolo nu ii convine.Pe lângĂŁ asta turometrul la rece sta pe 1100 rpm la cald sta pe 600 si acest lucru este normal țin sa Menționez ca e primul BMW pe care i-l am si nu sunt familiarizat cu el ori ce rĂŁspuns mi ar fi de ajutor