Jump to content

BMW 530d

ROBY525d

Recommended Posts

Am un 525d si as dori sa trec la un 530dA.Am gasit un anunt interesant;inmatriculat februarie 2003,115000 km,unic proprietar,pret 16500 euro.Are cutie automata + toate optiunile care se vad in foto.Dupa parerea voastra merita masina banii acestia??Si se merita trecerea de la 525 la 530??

eu cred ca merita, e an 2002 deci dar inmatriculata 2003 ?

urata culoarea la pielea aia dar asta e

235192[/snapback]

Pretul cred ca mai este negociabil,este la un dealer.Ar mai trebui sa mai pun in jur de 3000 euro la banii cu care o dau pe a mea.(cu tot cu inscris,diferenta de asigurare si alte taxe)

eu n-as da atata pe ea, mai ales ca e de italia. daca te uiti pe mobile, gasesti si in germania din astea, "italienische brief" sau "franzozische brief", si-s mult mai ieftine. adevarul e ca putine masini gasesti asa ingrijite ca in germania. poate am eu idei preconcepute, dar ideile astea se reflecta si in pret.

M-am uitat pe autoscout24 in Germania dar sa stii ca mare diferenta nu este.Daca iei in calcul drumul+ taxele de inmatriculare cam tot acolo iesi,plus ca eu vreau sa o inmatriculez in Italia,deci daca o scot la 15500 dupa parerea mea e ok.Am sunat la dealer si mi-a dat nr de telefon a proprietarului,am vorbit cu el si mi-a spus ca masina nu are nici cel mai mic semn,are toate facturile de la BMW pt consumabile etc.Ca masina pare sa fie ok,urmeaza sa merg sa o vad astazi

Frumoasa masina si cred ca merita banii...daca totul e asa cum spui, ma refer la service.

Culoarea la interior e chiar f misto si pare bine ingrijita.

235234[/snapback]

Am fost si am vazut-o,ultimul pret este de 15700 si platesc ei si pasajul de proprietate (500 euro),masina este superba,foarte bine intretinuta si dau si garantie de un an.Are toate verificarile la zi,toate schimburile au fost facute la BMW,au declaratia fostului proprietar pentru kilometraj + plus fisa de verificare care au facut-o ei ca si dealer la BMW cu 42 de elemente controlate.Este primul dealer care l-am gasit sa lucreze asa acurat si serios.Cred ca merita banii si sunt 90% convins ca v-a veni cu mine :blink:

Am fost si am vazut-o,ultimul pret este de 15700 si platesc ei si pasajul de proprietate (500 euro),masina este superba,foarte bine intretinuta si dau si garantie de un an.Are toate verificarile la zi,toate schimburile au fost facute la BMW,au declaratia fostului proprietar pentru kilometraj + plus fisa de verificare care au facut-o ei ca si dealer la BMW cu 42 de elemente controlate.Este primul dealer care l-am gasit sa lucreze asa acurat si serios.Cred ca merita banii si sunt 90% convins ca v-a veni cu mine :)

235373[/snapback]

Atunci sa fie intr-un ceas bun!!!

Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai evenimente de nici un fel!!!

Ai facut o treaba buna.

:blink: