Jump to content

Stie cineva istoricul acestei masini?

alex 83

Recommended Posts

Vrea sa imi schimb masina si m-am hotarat la un E46 320d 2003-2004 cu ceva mai multe optiuni.

As pleca in Germania sa cumpar de acolo,dar sunt mai multe probleme:nu stiu limba,nu stiu ce acte sa fac,nu stiu parcuri,in mobile.de nu prea am incredere,etc..

Am gasit acest 320d in Romania,dar problema este ca nu prea am incredere nici in masinile de aici...

http://www.autovit.ro/html/6/4/0/3/546403.php

Edited by alexandru_83

daca vrei sa te duci in germania te pun in leg cu un coleg de munca care a fost acolo. daca nu ai incredere in ce e aici... pe undev ai dreptate si eu am facut prostia sa iau de aici, asta e... acum trag din urma...

Din poze cam da de banuit...pielea de pe cotiera nu pare cea originala si nu vad decat 6 air-baguri(el zice 8 dar in portierele spate nu se vad). Iar pielea de pe scaune e cam noua pt. 80 mii km... Si eu tot pt. o masina din germany as opta...chiar daca e mai scumpa dar macar a fost alergata pe drumuri bune si service-ul acolo se face ca la carte.

Guest poleposition
la fel de bine poti sa iti iei teapa si din DE... singura diferenta este ca e mai greu sa il iei de ceafa pe ala...

Vrea sa imi schimb masina si m-am hotarat la un E46 320d 2003-2004 cu ceva mai multe optiuni.

As pleca in Germania sa cumpar de acolo,dar sunt mai multe probleme:nu stiu limba,nu stiu ce acte sa fac,nu stiu parcuri,in mobile.de nu prea am incredere,etc..

Am gasit acest 320d in Romania,dar problema este ca nu prea am incredere nici in masinile de aici...

http://www.autovit.ro/html/6/4/0/3/546403.php

235253[/snapback]

daca aia are 83000 km :) eu sunt popa! :blink:

e ok daca o declari , dar te intreaba de ce atat ? zici ca iei o masina si gata

236144[/snapback]

Hmm , pai eu ma gandeam sa ies din tara sa imi iau un M6...... :blink: :) oare cu cat cash pot sa trec de vama in cazul asta? :) :)

• 2 weeks later...

daca mai cauti are un coleg de munca de-al meu un e46 mai 2004 euro 4 full

150 cp 2000cmc adusa 2 sapt din germania

mai multe detalii nu mai stiu , negru metaliztat trapa navi

am mers cu ea are vlaga in ea e super intretinuta(zici ca e noua)

daca te intereseaza spaniolu09@yahoo.com si te pun in legatura cu el

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.