Jump to content

am fost accidentat

Guest sorren

Recommended Posts

Guest sorren

Stateam pe marginea unui drum(parcat, paralel cu bordura), cu semnalizarea pusa si rotile virate spre stanga cu intentia de a pleca, o tipa a dat cu spatele, altul venea f aproape de ea, s-a speriat si s-a oprit in coltul stang al masinii mele :blink:

- daune: bara fata zgariata, aripa putin cutata si roata cu ceva angrenaje rupte, din ce am observat eu bucsa de la bascula.

Era asigurata la unita, am fost la politie si la asigurare la unita, am deschis dosar de daune, maine poimaine o duc la bavaria.

Un tip de la bavaria mi-a spus ca cei aigurati le unita au probleme cu ridicarea masinilor dupa reparatie pt ca cei de la unita nu platesc la timp.

voi ce stiti?

Stateam pe marginea unui drum(parcat, paralel cu bordura), cu semnalizarea pusa si rotile virate spre stanga cu intentia de a pleca, o tipa a dat cu spatele, altul venea f aproape de ea, s-a speriat si s-a oprit in coltul stang al masinii mele :)

- daune: bara fata zgariata, aripa putin cutata si roata cu ceva angrenaje rupte, din ce am observat eu bucsa de la bascula.

Era asigurata la unita, am fost la politie si la asigurare la unita, am deschis dosar de daune, maine poimaine o duc la bavaria.

Un tip de la bavaria mi-a spus ca cei aigurati le unita au probleme cu ridicarea masinilor dupa reparatie pt ca cei de la unita nu platesc la timp.

voi ce stiti?

235351[/snapback]

eu stiu ....ca asta am patit alaltaieri ........o taranca vanzatoare de branzeturi mo servit ca venea pe interzis .....si a luat 4 puncte si 78ron amenda .......si cateva flecme :blink:

80 % din femei sunt praf la condus si 79% din barbati :)

pe bune ca ar trebui sa fie mai dificil examenu auto si mai ales la condus .....femeile isi trag un mini si condusul e luat !!!!

plateste unita ......doar dc vb ,, frumos,, cu ei

Guest sorren
aha, sper sa o rezolv repede, am stabilit contacte in conducerea celor 2 firme, unita si bavaria ... sunt curios daca vor exista intarzieri nejustificate :blink: Edited by sorren

Guest sorren
deja incercasera . . . ca de ce vreau sa merg la bavaria . . . ca ei nu trimit masini vechi la reprezentanta . . . etc . . . l-am luat mai tare si a cedat. dca dau peste unul greu de cap, sincer oricat de antiviolent sunt, pe cuvant ca-l bat doar de placere daca imi vine cu argumente de kkt :blink: Edited by sorren

azi imi dau hartia cu care tre` sa merg la bavaria cu masina. va tin la curent cu pataniile . . . sper sa nu fie :)

235847[/snapback]

nu vreau sa fiu carcotas ..dar nu va mai zgarciti la casco ...e sfant ... faci masina pe casco ..rezolvi instant totul ..,,si dupa aia nu au decat sa se regleze intre ei pana le vine rau ......cel putin la mine din 600 E cat am platit ..am avut daune de 350 e ....toate pe busituri aiurea , zgarieturi ..si aberatii de astea ..stat pe capota , bla bla ....

Era sa o pup azi rau de tot .in fata ...si era vina mea .. a dracu trafic parca e din ce in ce mai tampit .. :blink: