Jump to content

Recommended Posts

Salut. Am un BMW e46 din 2001 320i 2.2 - 170cp fl. Problema este ca atunci cand accelerez la maxim practic masina ingheata pentru o secunda iar dupa aceea o ia incetisor la fuga. Mai ales cand motorul este rece.... Eu i-am dat jos senzorul de la VANOS (este un cablu fix in partea dreapta a vanos-ului sub furtunul de conectare prin care trec aerul si gazele) si merge umpic mai bine. Adica nu se mai blocheaza dar tot foarte incet urca in ture. Acum nu stiu daca este o problema a vanos-ului sau este de vina senzorul sau este ceva infundat pe-acolo,dar daca a mai avut cineva problema asta sau stie cineva care este problema va implor ajutati-ma. Am pus-o pe 3 tester-e diferite si am fix 0 erori... Chiar nu stiu ce sa-i fac. Multumesc! Edited by MzQPauL

daca ai dat jos senzorul ala nu e bine.e imposibil sa nu ai erori pe tester..

Nu cu el scos. Toate testele le-am facut cu el pus si nu am nici o eroare. Am zis doar ca daca il dau jos merge putin mai bine. Dar pe tester cu nimic dat jos nu am nici o eroare...si totusi masina deabea se misca la cei 170 de cai.

P.S:Sunt din Constanta

Vreau sa va mai intreb ceva. Este normal ca atunci cand motorul este rece (dimineata gen) cand vreau sa accelerez mai puternic masina sa imi faca socuri(sa se bruscheze),sa mearga infundat? Adica daca am motorul rece si vreau sa-i dau peste 2500 de ture masina nu ma lasa....dar dupa ce se incalzeste motorul nu mai are nimic,merge perfect pana la 6000 rpm. Exista un senzor care face chestia asta? adica sa limiteze motorul la rece? Daca da se poate face ceva din calculatorul masinii? Va rog ajutati-ma. Multumesc!

1. Nu este normal

2:

Titlul oricĂŁrui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “ScârÞâie cureaua de distribuĂžie" este de preferat faÞã de “Help !...” sau "Am o problema". Topicele generice, cum ar fi “Ajutor” , “Am o problema fraĂžilor”, vor putea fi Âşterse farĂŁ preaviz. RespectaĂži timpul celorlalĂži.

3. Mai cauta si tu pe forum. Nu trebuie de fiecare data sa repetam aceleasi sfaturi.