Jump to content

Arcuri progresive

Cumnatu

Recommended Posts

Ma gandesc sa schimb arcurile in acelasi timp cu amortizoarele si flansele si rulmentii samd la E46 330xi 2002.

Parca vreau si comfort si parca vreau si stabilitate in curbe deci m-am gadit la arcuri progresive.

As mai cobora masina dar nu mult, nu vreau sa ma stresez la orice denivelare, doar puutin mai jos decat acum.

Ati folosit arcuri progresive ? Ati fost multumiti ?

Pe net nu prea gasesc specificarea acestui aspect in oferte si deci intreb, de unde, ce firma ?

Masina este acum atat de inalta cu gume 225/50/17, tocmai am dat comanda de 225/45/17

post-10328-0-41918500-1456078827_thumb.jpg

Am gasit prin google tot aici pe forum ( caci la cautare directa aici nu apare ) linkul http://www.bmwclub.ro/forums/topic/130720-arcuri-sport-hr-sau-eibach/

Concluzie, o sa achizitionez Eibach pro-kit iar ca si amortizoare ( ma duc astazi sa fac test sa vad ce mai e in ele ) ma gandesc la Monroe Reflex.

Inteleg ca din fabrica masina vine cu Sachs dar ca in ultimul timp dracu stie unde se fac cele de pe piata dar sunt dezamagitoare ( din ce am mai citit pe ici pe colo ) ?

Eibach Prokit am eu de 3 ani pe A4 si sunt perfecte. Nu se pierde mai deloc din confort. De Monroe nu am auzit pareri bune. Eu am rulat Bilstein B4 2 ani si 20k km si sunt ca noi. Unii prieteni au mers cu Sachs si sunt multumiti.

Vezi ca bilstein are mai mult variante: B4, B6, B6 sport.

Aici vorbim de BMW nu de audi.

am pus eu pe e46 progresive.

am avut mtech de fabrica si am trecut la eibach pro+bilstein. amortizorele nu mai retin care erau, parca b4 varianta mtech, cele mai scurte putin.

am fost foarte multumit de rezultat in general; garda la sol a coborat vizibil, chiar daca inainte avusem mtech; confortul a crescut simtitor, iar bineinteles, cu jante pe 18 statea foarte bine pe drum.

singura nemultumire este ca la eibach, spatele va ramane putin mai cocotat, nu va merge atat de jos pe cat ar trebui; cel putin comparativ cu fata.

cel mai mult am apreciat la acest setup confortul; cu mtech nu puteam tine o cafea in cupholder