Jump to content

Update sistem sunet F10

Recommended Posts

Am un F10 cu sistem de sunet standard. Suna ca o foarte rau, mai ales ca am termen de comparatie E84 cu sistem HIFI. Vreau sa schimb sistemul standard cu unul HIFI. Am gasit pe ebay 2 sisteme :

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-F10-F11-LCI-HIFI-PROFESSIONAL-LAUTSPRECHER-VERSTARKER-AUDIO-SOUND-SYSTEM-/262294760700?hash=item3d11fc6cfc:g:asgAAOSwx-9WxFKv

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-F10-F11-LCI-HIFI-PROFESSIONAL-LAUTSPRECHER-VERSTARKER-AUDIO-SOUND-SYSTEM-/262293134129?hash=item3d11e39b31:g:lKIAAOSwPc9WwuvE .

Intrebari pentru cunoscatori:

1 de ce este diferenta de 30 de lire intre ele, avand in vedere ca par identice si vanzatorul este acelasi?

2 kiturile sunt compelete? Mai trebuie ceva in afara de ce vand cei de pe ebay?

3 unde se poate monta sistemmul si cat dureaza? presupune schimbari de elemente interioare, taieri, gauriri, etc ?

4 gasesc undeva in Romania pe cineva care sa aiba in stoc si sa monteze sistemul HIFI?

Multumesc mult pentru eventualele sugestii.

Ia-l pe cel din al 2 lea link.Ca piese ala e complet (are si suportul de amplificator,de acolo si diferenta de bani).Intreaba vanzatorul daca iti da si mufa care intra in amplificator.Cu aia esti aproape complet(spun aproape ca iti mai trebuie cablajele,dar alea ti le poate face cel care iti si monteaza sistemul)

Nu trebuie sa tai/gauresti nimic din masina.

Eu l-am montat la bucuresti

L.E. Iti mai trebuie si capacul difuzorului central de pe bord (iti trebuie ala cu sita,ce ai tu acum e de plastic,e vreo 60lei nou).La sfarsit,codare pe masina si aia e :)

Edited by Marius05

Tocmai am vorbit cu vanzatorul. Sistemele nu au cablajele, iar diferenta de pret vine de la faptul ca la sistemul mai ieftin unul dintre difuzoare are un cablu putin stricat :). Scrie si in descriere, dar cine citeste...:) Cam cat a costa instalarea si codarea, avand in vedere ca lispesc cablajele? Cam cat dureaza? Edited by skyflm

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/d41deaa6bb3a406fa4e1a9adc01aaab5.jpg

Tocmai am primit sistemul audio cumparat de pe ebay. Maine o sa merg sa il instalez in Bucuresti la cineva recomandat de mai multi colegi de forum.

Mai am o nelamurire. Este obligatorie codarea noului sistem pe masina sau poate functiona si fara?

Sent from my iPhone 6

using Tapatalk