Jump to content

semn rosu ca o bulina mica - ce e ?

Recommended Posts

dupa ce a fost modificat afisajul din germana in engleza am observat pe afisajul ce arata cati km au fost parcursi de la ultima resetare a aparut un punct mic rosu in fata cifrelor, ca o bulina mica

aveti idee ce reprezinta?

post-2084-1179428783_thumb.jpg

Semnifica faptul ca s-a umblat in bord. Kilometrii din bord nu se p00pa cu cei stocati in blocul de lumini sau ceva de genul (neconcordanta intre una si alta). Bine, dupa altii ar putea fi si senzorul de lumina ambientala :blink: .

Aia e, nu ai ce sa faci. La 90% din masini se dau KM inapoi... e regula deja. O carte service in alb te costa in jur de 50-100 euro. Mai dai o spaga la dealer/service daca cunosti sau iti faci o stampila pe naspa, o faci de cati KM vrei tu si ii dai si dovada la "victima" daca incepe sa comenteze de kilometrii ca n-ar fii reali. Conteaza sa mearga masina bine si sa arate bine interiorul la urma urmei. Kilometrii pe bord = fix 0 pt mine.

Exista si varianta sa fii fost schimbat bordul cu totul... da nu cred ca e cazul sincer.

Edited by Kane

Asta-i E39-le ala de la BGS ? :blink:

Oh, nevermind, am vazut celalalt topic. Ce sa zic... daca te afecteaza, poti sa-l dai in judecata pe vanzator. Reaua-credinta la vanzare se poate pedepsi in termen de 6 luni de la cumparare, daca tin eu bine minte...

Edited by BoBo

relax boys :)

punctul a aparut dupa ce au umblat cei de la BMW din Iasi la masina, ca nu reuseau sa o mai faca la loc.

cand am luat masina totul era ok, kilometrii i-am verificat la Bavaria si inca o data la cineva din Iasi.

poza este intr-adevar facuta inainte de a schimba limba afisajului in engleza, dar nu am avut o poza dupa , asa ca am apelat la Photoshop.

Bordul a fost intr-adevar desfacut pt a se umbla la nush ce mufe pe acolo, ca nu le-a iesit din prima conversia :blink:

au uitat insa sa imi puna din nou softul pt computerul de bord, asa ca acum trebuie din nou sa ma duc la ei.

OT - nu e cazul de rea credinta din partea vanzatorului, are service numai la Bavaria si cei de acolo mi-au dat un raport tehnic complet al masinii.

masina nu a fost a BGS -ului, ci a cuiva care se cunostea cu patronul de la BGS si a pus sigla lor pe masina ca sistem de protectie.

Edited by cat

punctul a aparut dupa ce au umblat cei de la BMW din Iasi la masina, ca nu reuseau sa o mai faca la loc.

Bordul a fost intr-adevar desfacut pt a se umbla la nush ce mufe pe acolo, ca nu le-a iesit din prima conversia :blink:

au uitat insa sa imi puna din nou softul pt computerul de bord, asa ca acum trebuie din nou sa ma duc la ei.

235743[/snapback]

Sunt belea astia de la Trado. :)