Jump to content

bmw 525

heavystorm2005

Recommended Posts

am gasit un 525 din 98 la un pret bun..omul zice ca masina are o restrictie ... n-am mai auzit de asa ceva cika sa declarat furata acum 2 ani in grmania masina e din 2000 in tara,si zice ca a vorbit el la politie si iau spus ca la anu se rezolva problema ma lamureste cineva? chiar nu inteleg nimic exista asa ceva? ciudat este faptul ca el e de acord sa mearga la rar sa faca verificare etc adica zice ca treaba e legala.. deci nush ... merita sa cumpar asa ceva? :blink: Edited by heavystorm2005

Daca masina a fost refuzata de asigurarile din Germania, atunci este legal, poti sa o pastrezi.

Trebuie insa sa verifici sa fie scoasa din baza de date a BMW-ului(nu poti comanda chei,EWS) si sa nu fie cautata de Interpol.

Probabil la RAR pentru cateva sute de euro iti spune ca masina a fost fabricata ieri...

Masini ca aceasta sunt mii.Masina ramane pe numele celui care era in carte cand a fost gasita pana la sfarsitul vietii ei,adica nu o sa fie confiscata niciodata.De ce?Pt ca daca ti-o confisca,atunci cel caruia i s-a furat masina in strainatate va trebui sa returneze firmei de asigurari banii pe care i-a primit,asa ca proprietarul nu va veni niciodata pt o tigaie de 8000e sa dea 30000e.Asa ca stai linistit ca nu o confisca nimeni.Singura diferenta e ca nu o poti trece pe numele tau,iar pt vazzare se intocmeste un contract de comodat si o procura.

da are o stampila pe cartea de identitate si scrie : FURATA LA DATA DE XXX DIN XXX dar o poate pastra

235639[/snapback]

adica pot sao cumpar sau ma trezesc ca  politia vrea ca o confisca?

235642[/snapback]

Daca masina a fost refuzata de asigurarile din Germania, atunci este legal, poti sa o pastrezi.

Trebuie insa sa verifici sa fie scoasa din baza de date a BMW-ului(nu poti comanda chei,EWS) si sa nu fie cautata de Interpol.

Probabil la RAR pentru cateva sute de euro iti spune ca masina a fost fabricata ieri...

235707[/snapback]

cum verifica daca a fost scos din baza de date a bmw ului?

Masini ca aceasta sunt mii.Masina ramane pe numele celui care era in carte cand a fost gasita pana la sfarsitul vietii ei,adica nu o sa fie confiscata niciodata.De ce?Pt ca daca ti-o confisca,atunci cel caruia i s-a furat masina in strainatate va trebui sa returneze firmei de asigurari banii pe care i-a primit,asa ca proprietarul nu va veni niciodata pt o tigaie de 8000e sa dea 30000e.Asa ca stai linistit ca nu o confisca nimeni.Singura diferenta e ca nu o poti trece pe numele tau,iar pt vazzare se intocmeste un contract de comodat si o procura.

235803[/snapback]

mersi mult ot informatii.

Poti sa o cumperi , dar ai grija , masinile astea se dau cu ... pana la 70% mai putin din valoarea ei reala pe piata

235808[/snapback]

adica pt un 525d din 98 cat zici ca merita? este full option!

eu am avut oferta la un Mercedes E270 2006 la 13000E.Intradevar cum zice Dan98 se gasesc cu 30% din valoare dar nu cele deja in custodie ci cele in care apari tu primul cumparator in RO.Asta inseamna ca tu esti cel care apare in toate actele si atunci e problema mare.La cele cu cartea si certificatul marcate cu "Autovehicol declarat furat in (tara) la data de ......... Nu apare nici o problema.daca nu credeti consultati un politist de la furturi auto si un procuror/avocat si o sa va convingeti.

eu am avut oferta la un Mercedes E270 2006 la 13000E.Intradevar cum zice Dan98 se gasesc cu 30% din valoare dar nu cele deja in custodie ci cele in care apari tu primul cumparator in RO.Asta inseamna ca tu esti cel care apare in toate actele si atunci e problema mare.La cele cu cartea si certificatul marcate cu "Autovehicol declarat furat in (tara) la data de ......... Nu apare nici o problema.daca nu credeti consultati un politist de la furturi auto si un procuror/avocat si o sa va convingeti.

235918[/snapback]

concluzia... o cumpar? cat credeti ca merita?care ar fi pretul corect?

m-am intalnit cu proprietarul masinii.. masina pare ok , pe talon si pe carte nu apare ca e furata dar are o hartie pe care scrie ca masina a fpst furata in 99 din italia.. am auzit ca daca trec 8 ani decand a fost masina furata se poate prescrie.. ce credeti... apropo cere 5000 euro pe ea.. este bine ? sau mult?

5000 e super bun ca pret.Dar verifica starea tehnica sa nu ai surprize dupa aia.In mod normal trebuiau marcate cartea sau/si certificatul din cate stiu eu.eu zic ca pretul e bun.De unde e masina?

236226[/snapback]

din bucuresti. starea tehnica e ok mai trebuie una alta dar nimic grav...

mai bine stai linistit si-ti iei ceva fara probleme...tu nu vezi ca totul e suspect la masina aia...acte ...pret...etc...

236307[/snapback]

avand in vedere ca actele sunt asa cum sunt nu cred ca e pretul suspect..acum nu stiu ... dar vreau sa trec la furturi auto sa ma informez ...

avand in vedere ca actele sunt asa cum sunt nu cred ca e pretul suspect..acum nu stiu ... dar vreau sa trec la furturi auto sa ma informez ...

236474[/snapback]

Pe un post ai spus ca este furata din germania in 2000 si apoi spui ca este furata din italia 99 :blink: .....iti dau un sfat nu o cumpara din doua motive simple..

1. De ce crezi tu ca esti singurul si primul "fraier" caruia incearca sa-i vanda masina???? :)

2. Niciodata nu as cumpara un lucru furat indiferent de motiv, scop sau alt argument......nu vreau sa "particip" in nici un fel la astfel de practici :) ..parerea mea

Pe un post ai spus ca este furata din germania in 2000 si apoi spui ca este furata din italia 99 :blink: .....iti dau un sfat nu o cumpara din doua motive simple..

1. De ce crezi tu ca esti singurul si primul "fraier" caruia incearca sa-i vanda masina???? :)

2. Niciodata nu as cumpara un lucru furat indiferent de motiv, scop sau alt argument......nu vreau sa "particip" in nici un fel la astfel de practici :) ..parerea mea

236529[/snapback]

1.nu cred ca sunt singurul si primul caruia incearca sa vanda masina.

2. prima oara vorbisem cu el la tel si asa mi-a spus el ca e furata din germania .. pe urma mam intalnit cu el si am vazut actele...oricum intrun fel ai dreptate.. prefer ceva mai vechi dar (curat) decat ceva furat! :).. ah inca ceva am zis ca e din 2000 in tara nu am zis ca a fost furata in 2000 :)

Edited by heavystorm2005

• 3 weeks later...

235918[/snapback]

Daca este bleumarin.....si e din Ploiesti de undeva......stiu masina.....am vazut-o.....vroia un prieten sa o cumpere candva....in noiembrie anu trecut!Dar....s-a linistit omu'!Si sincer nici pan la ora asta nush ce e cu masina si dak e ok !